- Reaction score
- 0
herkese yer bulunur merak etmeyin bir kaç sandalye daha atarız yabancı mıyız? :biggrin:
herkese merhabalar...
herkese merhabalar...
SaoLasın iyiyim aßiCim turp Gißiyim o Ne demekseteşekkür ederim seni gördüm daha iyi oldum özletme kendini sık sık bekleriz yanisen nasıl oldun iyimisin şimdi
ortak bugün hep aksattın işi he hep ben ilgilendim gelen le giden le yarında ben kaçıcam sen bakıcan tamam mı
SaoLasın iyiyim aßiCim turp Gißiyim o Ne demekse![]()
Merhaßa HoşgeLdin SonsuzLuğa
Teşekkür Ederim ŞükürLer oLsun iyiyim Sen nasıLsın SonsuzLuğa ?kusura bakma ortak misafir var haber de veremedimyarın ben ilgilenirim inşallah. :biggrin:
hoşbuldum zeyna. : ) iyisindir inşallah.
Teşekkür Ederim ŞükürLer oLsun iyiyim Sen nasıLsın SonsuzLuğa ?
Hiii Tavşan Kanı oLmuş Teşekkür Ederim eLLerine SağLıkamin cümlemize inşallah. sorun değil sonsuzluğa diyebilirsin : )
çay olmaz mı buyur ikisi bizim diğer ikisini de gelenler alsın. :biggrin: patronu çok yordum bu gün çayı ben getireyim![]()
![]()
![]()
Teşekkür Ederim Sizde ALLAH'a Emanetsiniz geLirim Görüşürüz inşaLLah ŞöyLe miS miS ßeßek masumLuğunda GüzeLLiğinde HuzurLu uykuLar Sizin oLsun İyi ßakın Kendinize Kaçtım ßenafiyet olsun :biggrin:
sana da iyi geceler tatlı rüyalar. Allaha emanet ol görüşürüz inşallah. arayı fazla açma her gün cafeye bekleriz. :biggrin: