Geyik Cafe

herkese yer bulunur merak etmeyin bir kaç sandalye daha atarız yabancı mıyız? :biggrin:

herkese merhabalar...

ortak bugün hep aksattın işi he hep ben ilgilendim gelen le giden le yarında ben kaçıcam sen bakıcan tamam mı :):)

teşekkür ederim seni gördüm daha iyi oldum özletme kendini sık sık bekleriz yani :)sen nasıl oldun iyimisin şimdi
SaoLasın iyiyim aßiCim turp Gißiyim o Ne demekse
icon10.gif

Merhaßa HoşgeLdin SonsuzLuğa

amin cümlemize inşallah. sorun değil sonsuzluğa diyebilirsin : )

çay olmaz mı buyur ikisi bizim diğer ikisini de gelenler alsın. :biggrin: patronu çok yordum bu gün çayı ben getireyim :p

cay1.jpg

cay1.jpg

amin cümlemize inşallah. sorun değil sonsuzluğa diyebilirsin : )

çay olmaz mı buyur ikisi bizim diğer ikisini de gelenler alsın. :biggrin: patronu çok yordum bu gün çayı ben getireyim :p

cay1.jpg

cay1.jpg
Hiii Tavşan Kanı oLmuş Teşekkür Ederim eLLerine SağLık :)
Çayımı ßitirip Hemen Uyucam Şimdiden Herkese iyi geCeLer TatLı RüyaLar ßoL MuhaßßetLer Görüşmek üzere ;)

afiyet olsun :biggrin:

sana da iyi geceler tatlı rüyalar. Allaha emanet ol görüşürüz inşallah. arayı fazla açma her gün cafeye bekleriz. :biggrin:

afiyet olsun :biggrin:

sana da iyi geceler tatlı rüyalar. Allaha emanet ol görüşürüz inşallah. arayı fazla açma her gün cafeye bekleriz. :biggrin:
Teşekkür Ederim Sizde ALLAH'a Emanetsiniz geLirim Görüşürüz inşaLLah ŞöyLe miS miS ßeßek masumLuğunda GüzeLLiğinde HuzurLu uykuLar Sizin oLsun İyi ßakın Kendinize Kaçtım ßen :)

millet ben geldim herkese bende birer çay

hoş bulduk

biliyorum ama ben buranın calısanıyım zaten bende para almasınız ki zaten patronla anlastık caylar ekonomik olsun diye daha once demlenmış olan çayalrı kurutup takrar demliyoruz :durdurun

:eek:ha utanın utanın. patronu da uydurdurnuz buna. ben de diyorum bu çaylara ne oluyor böyle. :eek:ut: bundan sonra çay biter bitmez çöpe dökmem lazım demek ki çöpü de hemen cafeden çıkarmalıyım ne olur ne olmaz. :huh: :saskin :p

ya tamamen ekonomi için ama caylar tavsan kanı gibi kırmızılıgınıda yakaldıgım tavsanın kanına borclu

ya aglama tavsanları bende severim oldurmıyorum sadece kanalrını odunc alıyorum :durdurun

2 gunde bir bir ünite alıyoruz

seni sağlık bakanlığına şikayet edeceğim müşterilere kan içiriyor diye. ama yok önce patrona söyleyeyim sonra sağlık bakanlığına söylerim. :tongue_smilie:
bu arada ben vampirdim değil mi iyi hatırlattın bak. tavşanları nerede saklıyorsun :001_cool: :durdurun

Geri