- Reaction score
- 1
SiLiniR mami Ben kafana bi TaVa vuRuRum merak etmeHatıraları silecek bi makine icat olmadı mı?
KVP de Abdülhey' in hafızayı sildikleri gibi benimkini de silerler mi ki?:huh:
SiLiniR mami Ben kafana bi TaVa vuRuRum merak etmeHatıraları silecek bi makine icat olmadı mı?
KVP de Abdülhey' in hafızayı sildikleri gibi benimkini de silerler mi ki?:huh:
14 Şubat mı yaklaşıyo :saskin
Bugün alışveriş merkezine gittim, bi kampanya yapmışlar 20 TL lik alış veriş yapana sürpriz 14 şubat hediyesi yazıyo.
Bi kuyruk var, sanırsın emekli kuyruğu, gözlerim yaşararak baktım kuyruğa meğer hem 20 TL si hem de sevgilisi olan ne çok insan varmış memlekette :crying:
mami sevgili demek sadece kız arkadaş demek değil annen baban arkadaşın mesela serkan sevdiğin herkes olabilir mesela ben bana alabilirsin :lol: hediye
sıkma canını hem hangi ara gittin oraya hep burdasın
Yok abi İş İddaya Bindi WeLdeR aLınCak Zannediyo mami ama iLk bana aLcak Trabzon biLeziğieeee yaş kemale erince böle oluyo işte :lol:
Yok abi İş İddaya Bindi WeLdeR aLınCak Zannediyo mami ama iLk bana aLcak Trabzon biLeziğionun için teLaş içinde![]()
Bende öyLeyimdir mamiO welder gelecek, ısrarcı ve azimliyim :hhmencool:
çok yaşa abim sen deyinCe anLar beLki :blink:Kaybetme Korkusu Var Zaten mamide Ama Yinede Uğraşıyohımmmm ozaman sen yandın mami şimdiden para biriktirmeye başla :lol:
yine ne geyikler dönüyo burada kardiişş.. =)
selam edelim bari..=)
çok yaşa abim sen deyinCe anLar beLki :blink:Kaybetme Korkusu Var Zaten mamide Ama Yinede Uğraşıyo
aLtın FiyatLarıda Uçuyo Mami aLcağın BiLezik Trabzon HaTıRLatıRım![]()
zeyna söle bana söylediğin tarihride bi korku salsın bunlara