puahahhah yasık falla sanaghost_laz' Alıntı:BU DA BİŞEY Mİ ;
askerdeyim...
midemden rahatsız olmama rağmen nöbete gitmeyi göze aldım sabah 4 - 6 nöbeti..
kimse gelmez millet uyuyor yani otururum yatarım kafama göre takılırım dedim.. ama gel gör ki komutan izin vermiyor..
çıktım karşısına kıyak bir selamgidecem dedim..
paki dedi ama gelecem sırf seninin için gelecem oturduğunu uyuduğunu görürsem yandın ..
bende nerde o günler dedim biz taş fırın erkeğıyız oturmaz uyumaz vatanı savunuruz dedim ...
peki dedi;
selam verip çıktım..
sabah 4-6 ya kaldırdılar tabi beni... nöbete gittim..
daha nöbet başlamadı ben kıçımı oturacak kasayı bile ayırdım...
10 dakka şöle bir gezdim.. tabi bu arada midem de ağırmaya başladı ya oturayım dedim..
5 dakka otur 10 dakka ayakta derken nöbet bitimine 20 dakka kaldı...
tabi ben oturduğum yerde mışıl mışıl rüya alemlerine yolculuğa başladım.
Bir ara;
"şşşt aloo uyan koçum"
depiği ile irkildim..
ewet komutan gelmişti ve en uygunsuz durumda idim...
.........
![]()
sence...çilekeş' Alıntı:insanlar buraya sizce neden cevap yazıyor![]()
yok ya sevilen biriydim. bide hasta idim.. anlayışla karşıladı...qyner' Alıntı:gercekten kotu bi durum ghost laz..ceza flm almadn umarm...yoksa sen bu olaya guluomydn..
puahahhaha inanamıorum affern sana,ama harbi güsel kokarlardı onlarayhanriza' Alıntı:ilkokula giderken hani şu üzerinde arı mayaya benzer tombul bir arının resmi olan kokulu silgiler vardı. derslerin fazlalığından mı yoksa açlıktan mıdır tam hatırlayamıycam kokulu silgiyi mideye indirdiydim. gerçi ne tadı vardı ne tuzu ama kokusu cezbetmiş demek ki.
GeHeNNa' Alıntı:Lise yıllarında okuldan kaçmaya karar vermiştiik
arkadaşlarla arka kapıya yönelirkenn
eşofmanlı bir erkek öğrenci ''NEREYEE'' diye bağırınca
''CEHENNEMİN DİBİNE GELİYONMU'' dedimmm
Onun bizim okula yeni gelen beden eğitimi hocası olduğunu nerden bilebilirdim kiiii
puahahhaha way bea yeni nesil işte onlar 5 yaşında yapıo bisler anca 13müsde felanw133' Alıntı:ehueuheh hepinizinki ayrı ayrı komik arkadaşlar
bende bi anımı anlatıyım.
liseye yeni başlamıştım.
annemle okul kıyafetlerini almaya gittik.
girdik dükkandan içeri görevli kadın gömlek verdi giydim sonra üstüne uzun kollu kazak verdi.
onuda giydim herşey tamamen olmuştu üzerime.
sonra çıkartma zamanı geldi bunları kazağı saçıma deymesin diye arkadan tutarak çıkartmaya çalıştım(saçlarım jöleli olduğu için) sonra görevli kadın şöyle bi baktı
ve dediki: benim oğlan da böyle çıkarıyo.
sonraki verdiği cevapda şoke olmuştum cevabı neydi biliyomusunuz?
: benim oğlan daha 5 yaşında
valla mos mor olmuştum.............![]()