GEYİK VE MİZAH bölümünde görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölüm rağbet gören bir bölümse ihtiyaç yok gibi bir şey söylenemez ki bahsettiğimiz yer geyik mizah .. madness en çalışkan yöneticilerimizden biri ama ne olursa olsun geyik mizah 2 hatta 3 yöneticiyi bile kaldırabilecek durumda ..

dolayısıyla madness'ında seni yönetimde olmaya layık görmesi we beğenilir ya da beğenilmez istediğin bölüme kattığın konularınla bence de sana bir şans werilmeli ( + )

Modluk icin aktiflik önemli degil site icindeki durusu falan filanda önemlidir derlerdi

senin icin bu kural istisna gecilmis sanırım (yalnıs anlama site icindeki durusun kotu demıyorum ) sadece daha nasıl birisi oldugunu bilmiyoruz..

eger site icindeki aktiflikle degerlendirme yapılacaksa senden kat be kat cok hakedenler var onlar siyasi gorusu nedeniyle olamadılar.. daha dogrusu siyasi goruslerı nedeniyle belirli bir kesim tarafından eksi yamuruna tutuldu ve hak eden hakkını alamadı

eger sadece aktiflik onemlıyse diger arkadasların hakkı yenmıs olur sen mod olursan (tabi kendi fikrim)

o yüzden eksi diyorum

hayırlı olsun

Madness tamam diyorsa bence de + . cünkü bölüm mod'u o ve bence o karar vermeli yardıma ihtiyacının olup olmadığına.

hayırlı olsun.

hackhell üyeleri senin sayende epey güldü..ben de dahil =)

bu işi hakkıyla yapabileceğini düşünüyorum..

+1903.. hakkında hayırlısı olur inşallah..

Bende mod olmadan önce CS'den arkadaşlarım hariç beni tanıyan yoktu forumda fazla..
Sende kimseye kendini tam olarak tanıtmak zorunda değilsin arkadaşım..
Bende fazla tanımıyorum seni ama forumdaki duruşunla yaptığın paylaşımlarla ve yapacaklarınla Geyik Mizah bölümünde Madness'in yanında mod olarak görmek isterim seni..
Hakkında hayırlısı oLsun (+ bLue)

Diğer Mesajımı SiLdim.. Ben YapıLan İyiLiği Unutmam.. Herşeyide Boşver Sessiz Sakin Ağır BaşLısın, Yani KişiLikLisin.. BazıLarı Tanınıp Tanınmama oLayını KafaLarına Takmış.. Allah Aşkına 2006'da Beni Kim Tanıyordu ??

Sonuna Kadar DestekLiyorum.. { +++ oLiver pascaL NOUMA } ;)

Anlaşılıyor ki; hala o bu şu hak etti etmedi vs vs ile oylama yapmayı bile beceremiyoruz.
Neyse uzatmaya gerek yok.
Bütün mesele üretmekte bence. Öyle yada böyle üretiyorsun devamlı.
Bence +

Forumda paylaşım olarak Bahsettiğimiz yer geyik mizah bölümü ve en az 2 veya 3 yöneticiyi rahatlıkla kaldırabilicek bir bölüm ! ve ben yöneticisi bile yokken geyik mizah bölümünde yüzlerce yani senden çok daha fazla paylaşım yapmışken aday olmak istediğim "şu an için gerek yok" cevabını aldım daha sonra madness görevinin başına döndü yani şu anda bölümün moderatörü var ve ihtiyaçta olmadığını kendisi söylüyor ben olamıyorsam eğer senin de olmaman çünkü senden paylaşım ve ilgi olarak eksiğim yok hatta fazlam bile vardı eğer ki adminlerimiz adaletli ise adaletin gereği bu olmalıdır ( - ) son olarak cidden çok merak ediyorum moderatör olucakmısın çünkü senin için verilicek karar benim ve benim gibi üyelerin hackhell'e bakış açımızı netleştiricek ?

iyi forumlar............

bölüm modu 2. bir moda ihtiyaç olmadığını söylemiş bu durumda olumsuz -

SürekLi Aynı Tarz KonuLarLa Gözüme Çarpıyorsun BöLümde Senin KonuLarını Görmekten Sıkıntı GeLdi Yani İşin Piri DeğiLsin FarkLı BirşeyLer Üretemiyorsun.
Ayrıca Geyik-Mizah O Kadarda AteşLi Bir BöLüm DeğiL RahatLıkLa İdare EdiLiyor Bir Yöneticiye Daha Gerek Yok Diye Düşünüyorum.
-1903

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri