Gereksizse AMPÜLÜ söndürün!

Bu ülke Karanlığa Mahküm Değil

Bu ülkeyi zamanından beri karanlık işler içinde idare ettiniz. Ülke Aydınlığa kavuşunca da karanlık işlerinizi yapamaz oldunuz. Işıktan rahatsız oldunuz. rahatça çalmak için suçlarınızı örtmek için şimdi ampülü söndüreceğinizi sanıyorsunuz. Sizin 1 oyunuz varsa bizimde bir oyumuz var. ve herşey 23 temmuz da olduğu gibi devam edecek. Karanlığa son Aydınlığa devam. Rahatsız olan varsa biz tutmuyoruz. yolunuz açık olsun...

Bu ülkede aydınlığı sevmeyenlerde varmış,ama ışığa hemen alışamazlar biraz gözleri kamaşır,yaşarır sonra yavaş yavaş anlarlar aydınlığın güzelliğini.Görmek istemeyene lafımız yok.

Ampülü söndürün ampülü daha önce yakanlari ise hesap vermek üzere yargıya gönderin basta hortumcu unakıtan ile erdogani.

Bi halt bildiğiniz yok!.............

Hepiniz aynısınız kelle koparmayı demokrasi ve insanlık sayıyorsunuz.Bu memlekette insanlar her istediğini yapabilir.(tabi bunada hemen hayır diyeceksiniz)özgürlük insanlara önce hoşgörülü olmakla başlar.başkasıda çıkar senin yaptıklarına hayır der o zaman ne olacak tahamülsüzlük nereye kadar,saygı bekleyen daygı duymayı öğrenmeli eleştirilmeyi göze almayan eleştiremez.Benim verdiğim oy beni mehkum edecekse o zaman senin düşüncenden olmayanlarıın kafasını kopar işi temelinden hallet niye uğraşıyorsun.demokrat görünüşlü kele koparıcılar sizi..........Ayrıca bu ülkede siyasilerden hırsızları sıraya koyacak olsak unakıtan ve erdoğan listeye bile girmez.Bu memleketi düze çıkarmak suç sa doğru bu suçu işlemişlerdir.Gerçi bu memlekette hiç bir iyilik cezasız kalmaz.Sizi ve düşüncelerinizi başbaşa bırakıyor Allah hayırlı fikirler versin diyorum........

Geri