Gereksizse AMPÜLÜ söndürün!

İnadina Ak!!!!! Partİ
ÇÜnkÜ Daha Ak Bİ Partİ Yok
Bu Memlekette Mİllİ İradenİn Ne OlduĞunu GÖreceĞİz 22 Temmuzda
Bİraz Sabir
Daha Ak Varsa SÖyleyİn ArkadaŞlar Bİzde Bİlelİm

ampül şu anda gayet güzel yanıyor. ampüle fazlasıyla gerek var o yüzden söndürmeyi düşünmüyoruz.aslında,söndürmeye çalışan zihnniyetler mantıklarının altına iki odun atıp tutuştursunlar ki gerçeği görsünler

AKPARTİ korkutmasın sizi.birileri tatar otu yemiş.hala mhp diyen var.onları da gördük.de get yalan dünya artık insanları da yalan olmuş dünya.
TÜRK milleti artık herşeyi biliyor görüyor duyuyor.artık o 6 tane okla işi yok.uluyan kurtlarla işi yok.beygirlerle işi yok.bal veremeyen arılarla hiiiçç işi yok.uçamıyorlar zaten bu seçim mevsiminde.güvercinlerin kanadı kırık barışı değil ekonomik krizi simgeliyorlar artık.ha bi tane dolandırıcının partisi vardı.ihtiyar parti mi ne.vah ki ona inananların haline vah. gerisi de aklıma gelmiyor artık.
ampul diye tutturanlara cevap olur.

aga eğitim konusunda avrupa birliğinden çıkan paraya rağmen güzel işler başardılar şimdi.yiğidi öldür ama hakkını ver.her okula bilgisayar verildi ve neredeyse tüm okullara internet geldi.ha hükümet sadece proje yapıp sundu belki bu işi bürakratlar yaptı akp sahiplenmişte olabilir ama

ardında yüzlerce sorusturma ve davası olanlar ve bu nedenle dokunulmazlık zırhını kaldıramayanların neresi ak Allah askına

AKP nin eğitim projelerine iki örnek

Bildiğiniz gibi geçen sadece ilköğretim okullarında ders kitapları ücretsiz dağıtıldı. EĞİTİM SEN ( AKP ye karşıtlığı ile bilinir) il başkanı ile konuşurken bu uygulamaya karşı olduklarını belirtti. Bizlerde Eğitim Sen nin görüş olarak ücretsiz eğitimi savunduğunu ve herkesten çok onların desteklemsi gerektiğini belirttiğimizde aldığımız cevap ise "yaptıları uygulamanın çok güzel olduğunu ama bu uygulamayı AKP hükümeti yaptığı için buna karşıyız" dedi.

Benim burdan anladığım eğitimin gelişmesini istemiyorsanız ampülü söndürünüz.

Çok yakın zamanda okullara yönetici ataması yapıldı. Tabi atama yönetmeliği değiştirilerek. Normalde en basit atama bile Milli Eğitimde 1 hafta sürerken EĞİTİM BİR SEN e ( AKP ye yakınlığı ile bilinir) üye iseniz yönetmelik çıktığı gün başvurduğunuz takdirde 1 saat içinde bir okula yönetici atamanız yapılır. Burda 2 saatte 150 civarı yönetici ataması yapılmıştır.

Burdan anladığımda eğitimde kadrolaşmak istiyorsanız ampülü yakınız.

Bence hangi parti olursa olsun destekliyorum diye yaptığı herşeyi desteklemek, karşıyım diye de yaptığı herşeye karşı çıkmak yanlış.

Eger saten milliyetciysen israftan kacınacaksın Dinizde Bunu öngörüyor..

ne kadar anlatırsak anlatalım
bazı arkadaşlar hala hükümeti savunmaya devam ediyor,
maliye bakanının neler yaptığını ne çabuk unuttunuz,
oğlu mısır ithal etti 0 vergiyle,
ihhal ettikten hemen sonra vergiler arttı,
bunu soran basına evdeki tavuklarım için aldım dedi,
kızı telsim satılacağı zaman ihaleye katılan fotofoneye ziyarete gitti,
kaçak villa yaptırdı,
basın yayınlayınca yıkmak zorunda kaldı,
hatay il başkanı referans olmadan ihaleler alınamadığını ne çabuk unuttunuz,
bunlar küçük örnekler
siz unuttunuz ama biz unutmadık
unutturmayacağız
saygılarımla

yazdıklarının ne kadarı doğru ALLAH bilir ama meyve veren ağaç taşlanır tabi.biraz mantıklı düşünün diğer hükümetleride gördük.kim ne yaptı bu ülkeye zamanında kriz günlerini hatırlayında bu bü günlere geldiğimize şükredin.saçma sapan yalan yanlış haberlerle milletin aklını karıştırmayın

ampulü söndürelimde kimi çıkaralım yerine eleştirmek güzelde bide doğru yapan varsa onu gösterin bizde ona oy verelim akp yi sevmiyorum ama başkasıda yok oy verilecek.....

gücünüz yetiyorsa söndürün bakalım bu işler lafla olmaz birader hadi bakalım seçimlerden bir gün sonra görüşecez bakalım

gücünüz yetiyorsa söndürün bakalım bu işler lafla olmaz birader hadi bakalım seçimlerden bir gün sonra görüşecez bakalım

ANLADIN SEN ONU...

ya ben anlamıyorum yada bazılarımız saçmalamakta ısrar ediyor.Yaw arkadaşlar ne kötülüğünü gördünüz akp nin dağılanı toplamadımı ,çalışmadımı gözleriniz nereye bakıyor hangi hükümet bu kadar hizmet etti.Deniliyordu ki akp gelirse özgürlüğümüz kısıtlanacak vs vs saçmalılar kimin özgürlüğü kısıtlandı.Benim ermeni , alevi bir çok arkadaşım var onlar bile akp yi tebrik edip destekliyor.yazılacak çok şey var ama ben aktif siyasetin içinde değilim olmayada niyetim yok o yüzden bana düşmez daha fazlasını yazmak.

Seçim sonuçlarını heyecanla beklemeye başladım valla acaba hangi parti çıkacak.
Ülkesini dolandıran seviyorum deyip borsayla oynayan deniz baykalmı ?
Enfilasyonu tek hanelere indiren Erdoğanmı?
Mafya olduğu bilinen Mehmet ağarmı?
Gene Mehmet ağarın meslektaşı Mumcumu?
Ülkeyi hortumlayan cem uzanmı?
Rahmetli Ecevitin önünde düğme ilikleyen Devlet bahçelimi?
ve diğerleri işte
yazacak çok şeyler varda elim varmıyo. Bu seçenekler arasında gene akp diğerlerine göre önde gibi geliyor

ampülü söndürmek öyle kolay bi iş değil kimsenin gücü öyl yetmez o iş basit değil yani metalic kardeş 23 tammuz sabahı inşallah bunu sen de anlamış olacaksın

ampülü %34 gibi bir rakam yaktı sag daha birleşmeden kıyametler kopardı güven kaybetti baykal garibim umutsuz vaka oltasını alıp antalya sahilinde balık avlamalı bence 23 temmuz görecez bakalım

ampülü %15 e indirmeyi başardık hemde %35 lerden sıra hedefimiz %10 altına çekmekte ve bu Allah'ında izniylen olacaktır İnşallah

DIŞ BORÇLA YATIP DIŞ BORÇLA KAKIYORSUNUZ ŞU SÜPER GÜÇLERİN DIŞ BORÇLARINA Bİ GÖZ ATIN İSTERSNİZ

ABD - 8.837 trilyon $ (2005 verileri)

FRANSA - Dış borç tutarı: 3.461 trilyon $ (2006)

İSRAİL - Dış borç tutarı: 1.981 trilyon $ (2006 verileri)

RUSYA - Dış borç tutarı: 287.4 milyar $ (2006 verileri)

ÇİN - Dış borç tutarı: 305.6 milyar $ (2006 verileri)

TÜRKİYE - Dış borç tutarı: 193.6 milyar $ (2006 verileri)

Siz uyumaya devam edin,sen 1970 lerin zihniyetisin vede orada kalmaya mahkumsun,yok dış borçmuş yok ekmek 70 ykr muş hadi ordan ekmek 20 bilemedin 30 ykr daha sen ekmeğin kaç kuruş olduğunu bilmiyorsun 3 kuruşluk aklınla bizimi kandıracan karanlığın u..... İnadına ampülü söndürmeyecem elimden geldiğince çok yakmaya devam edecem.

Geri