Gereksiz Mi ?

S0CR@T€S

New member
Reaction score
0
Ne Zamandan Beri Fikir Sormak Bir Forumda Gereksiz Oldu Benim Yazdıgım Konuyu Okumadan Yırtıp Atmıssın Ben Arkadaşlar Devlet Hastanelerinde Cilt Benleri Alınabiliyorumu Diye Soruyorum Moderatör Bana Estetikle Yapılmayacak şey Yoktur Bir Kere Devlet Hastanelerine Ben Estetik Olcam Demekle Hemen Seni Estetik Yapmazlar Heleki Cilt Benlerine Benim Sualimi Anlamadan Bilmeden Konunun Manasını Kapmadan Konu Kapalı Oluyor Nasıl Iş Bu...hh Böyle Herşeye Gereksiz Diyenlere Mi Moderatörlük Verir

konuyu açmanı bekliyordum, bende gördüm konunu... :) haklısın, öyle konu kapatılmaması gerekirdi, ancak eksikliklerini söylerseniz Asistan Moderatör arkadaşlarımız kendini Moderator olma sürecinde geliştirirler. Böyle sorunlarda yaşanmaz...

ben kişsel konuları almama kararı almıştım bölümde.başta izin verdim herkes sevgilimle napsam şu sorunum var... sinemada elinimi tutsam diye konular açtılar...
hackhell da kim sana estetik cerrahi hakkında bilgi verebilirki..kötü niyetle kapamadım konunu.ben sana senin benini almazlar falan da demedim..estetikle yapılmayacak bişey yoktur yazdım..yanlış bişeymi bu..ben senin sorunu kısa ve net şekilde cevaplandırdım aslında ama sen anlamadın.en az 10 tane dr arkadaşım var benim samimi.hastanelerde yapıyorlar.bende yaptırdım.bu kadar sinirlencek modluğuma laf söyleyecek kadar hakaret etmedim ben sana.ii niyetle sorunu yanıtladım.

ben kişsel konuları almama kararı almıştım bölümde.başta izin verdim herkes sevgilimle napsam şu sorunum var... sinemada elinimi tutsam diye konular açtılar...
hackhell da kim sana estetik cerrahi hakkında bilgi verebilirki..kötü niyetle kapamadım konunu.ben sana senin benini almazlar falan da demedim..estetikle yapılmayacak bişey yoktur yazdım..yanlış bişeymi bu..ben senin sorunu kısa ve net şekilde cevaplandırdım aslında ama sen anlamadın.en az 10 tane dr arkadaşım var benim samimi.hastanelerde yapıyorlar.bende yaptırdım.bu kadar sinirlencek modluğuma laf söyleyecek kadar hakaret etmedim ben sana.ii niyetle sorunu yanıtladım.

Bende SAHRANİL ' e katılıyorum....

Oldu ki kimse 4 4'lük deil...

Üzmeyin ablamı .. :melek:melek

Her bölümün bir gidişatı vardır Sokrates kardeş. Konu kapatılması gerekiyorsa bölüme uygun değilse ya da düzeni bozuyorsa kapatılabilir. Oldu ki artık neredeyse günümüzün yarısını burada geçiriyoruz (bazılarınıza boş zaman gibi gelsede böyle..) Bazen unuttuğumuz anlarda oluyor,sinirlendiğimiz anlarda..

Yapman gereken hemen uçup buraya şikayet etmek olmamalıydı,özel mesaj atabilir sebebini sorabilirdi. He o zamanda kestirip atsaydı - ki yapmazdı kanımca - gelir konunu açardın..
Haklıda bulunurdun..

Konuda haklı olabilirdin ama bana kalırsa artık haksız durumda olan sensin..

Geri