GerçekLer! [Arşivden]

sen 7-0 macını hatırlıyomusun??
ben 6-0 hatırlıyorum ...

bu konuyla ılgılı daha once de yazıcaktım ama konu kapanmıştı..birincisi hasta bir FENERBAHÇE li olarak METİN OKTAY ı saygı ile anıyorum..ve üzülerekte şunu söylüyorum METİN OKTAY ilk önce FENERBAHÇE klübüne getiriliyor ama o zamanki yöneticiler pek sıcak bakmıyolar ve transfer gerçekleşmiyor..ikincisi cimbom un bizi 7-0 yendigi maçta kalecimiz sakatlanarak yerine bir oyuncu geçiyor ki bunu nedense kimse belirtmiyor..haa geçmişe mazi tabiki ama futbol dan anlayan birisi kaleci siz bi takımın nasıl zor durumda kalacagını bilir..üçüncüsü resmi olarak türkiye 1,ligi 1958-59 sezonu u ıle başlamıştır...ondan önceki maçlar milli küme adı altında yapılan ve cogu zaman savaş o zamanki şartlar geregi imkansızlıklar dan ötürü devamlılıgı olmamıştır..cimbom un bizi 7-0 yendigi bi gercektir ama unutmayalım ki 5 şampiyonluga 1 yıldız uygulamasını 1958-59 sezonundan beri degilde 1911-12 döneminden itibaren ele alırsak FENERBAHÇE şu an yüzbaşı degil GENERAL...BU DA BİR GERÇEK

arkadas fener bjk 3-4 lük mactan bahsediyor sanırsam..

Zamane Kadromuzun en değerLi iki oyuncusu(SaygıyLa Anıyoruz)
7-0.jpg

Bir de 9-2 var ki tadından yenmez..
9-2.jpg

Bu 9-2 den niye Haberimiz Yok :) 7-0 Dan sonra 1913 Yılından sonra ise 6-0 ımız var fenere karşı abi . Yani biz hem onları 6-0 yenmişiz hem 7-0 . Ya bu Fenerliler Harbiden Komedi. Kabullenemiyorlar onlardan üstün olduğumnuzu . 7-0 ile 6-0 a laf yok. 9-2 yi de Yeni duydum saolasın :) :durdurun

ya Niye Sabitten alınıyor. Bu Fenerliler Gelmeeycek o zmn bu bölüme. Yeter ya. onlar Yüzünden Bruanın havası kaçıyor. GELMESN KARDEŞİM BU BÖLÜME SABİT E ALINSIN BU KONU ! ONlar yüzünden Kendimizi onlara göre ayarlayamaz. kötü kkonuşmak istemiyorum ama GELMESİNLER aDAM GİBİ YORUM YAPMAYACAKLARSA!

ya Niye Sabitten alınıyor. Bu Fenerliler Gelmeeycek o zmn bu bölüme. Yeter ya. onlar Yüzünden Bruanın havası kaçıyor. GELMESN KARDEŞİM BU BÖLÜME SABİT E ALINSIN BU KONU ! ONlar yüzünden Kendimizi onlara göre ayarlayamaz. kötü kkonuşmak istemiyorum ama GELMESİNLER aDAM GİBİ YORUM YAPMAYACAKLARSA!

mertçim konuyu sabitten aLan benim ve bi neden yok.. =)
daha önce çok konuyu sabite koyup-çıkardım.. FenerLiLerLe yada başka şeyLerLe aLakası yok.. :goz:

Geri