GerçekLer! [Arşivden]

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
GaLatasaray Tarihi mi dediniz?

Tarihi kaynakLardan bizzat kendim taradığım bir kaç yazı ve resmi sizLerLe payLaşmaktan gurur duyarım..

1967 GaLatasaray Kadrosu

gs1.jpg

Zamane Kadromuzun en değerLi iki oyuncusu(SaygıyLa Anıyoruz)
gs5.jpg

60 Bin KişiLik ALi Sami Yen Stadı diyor,bu ayakta seyirci kapasitesidir.. ;)

gs2.jpg

gs3.jpg

Vee geLeLim şu 7-0 oLayına..
Bir deLi kuyuya taş atmış bin akıLLı çıkaramamış misaLi bir photoshop resimde o maçın ALi Sami Yen Stadı'nda oynandığı yazdığı için tarihi yaLanLamış bazı iLeri geLenLerimiz..
Buyrun işin asLını biLin.. EzeLi rekabete ne kadar önde başLadığımız diğer skorLardan da beLLi..
7-0.jpg

Bir de 9-2 var ki tadından yenmez..
9-2.jpg

KaynakLar:
1962 Spor YıLLığı-Hürriyet
I00I Roman 1966-67 FutboL ALbümü
1957 İstanbuL ProfesyoneL FutboL YıLLığı

dagg3r'e yardımLarından doLayı çok teşekkür ederim..

:hhman:

İşte budur ya ! Orjinallik budur işte.

Rica ederim dai ne demek asıl biz sana teşekkür ederiz

bu konuyla ılgılı daha once de yazıcaktım ama konu kapanmıştı..birincisi hasta bir FENERBAHÇE li olarak METİN OKTAY ı saygı ile anıyorum..ve üzülerekte şunu söylüyorum METİN OKTAY ilk önce FENERBAHÇE klübüne getiriliyor ama o zamanki yöneticiler pek sıcak bakmıyolar ve transfer gerçekleşmiyor..ikincisi cimbom un bizi 7-0 yendigi maçta kalecimiz sakatlanarak yerine bir oyuncu geçiyor ki bunu nedense kimse belirtmiyor..haa geçmişe mazi tabiki ama futbol dan anlayan birisi kaleci siz bi takımın nasıl zor durumda kalacagını bilir..üçüncüsü resmi olarak türkiye 1,ligi 1958-59 sezonu u ıle başlamıştır...ondan önceki maçlar milli küme adı altında yapılan ve cogu zaman savaş o zamanki şartlar geregi imkansızlıklar dan ötürü devamlılıgı olmamıştır..cimbom un bizi 7-0 yendigi bi gercektir ama unutmayalım ki 5 şampiyonluga 1 yıldız uygulamasını 1958-59 sezonundan beri degilde 1911-12 döneminden itibaren ele alırsak FENERBAHÇE şu an yüzbaşı degil GENERAL...BU DA BİR GERÇEK

İşin Yok mu Birader Senin:)

KırmızıyLa Çizmişsin ALtLarını, Bizim GaLibiyetLerimizide Çizsene:D

Beşiktaş'a Dokundurmasan OLmuyor mu Lazish? =)

İşin Yok mu Birader Senin:)

KırmızıyLa Çizmişsin ALtLarını, Bizim GaLibiyetLerimizide Çizsene:D

e tarih Galatasaray tarihi sen olsan çizermisin abi:D

Galatasaray :9 Beşiktaş:2
Yazııııık:D ve oha 9 aylık oynamış adamlar resmen:D

Üye olup anasayfaya geldim ilk konu bu
baya sevdim ben bu siteyi :D

Vee geLeLim şu 7-0 oLayına..
Bir deLi kuyuya taş atmış bin akıLLı çıkaramamış misaLi bir photoshop resimde o maçın ALi Sami Yen Stadı'nda oynandığı yazdığı için tarihi yaLanLamış bazı iLeri geLenLerimiz..
Buyrun işin asLını biLin.. EzeLi rekabete ne kadar önde başLadığımız diğer skorLardan da beLLi.

Dai taşmı atıyon sen bana deli meli çok ayıp :D:D güsel güsel atışıyoz şuracıkta:D

konuyu açma nedenim kimseyi rencide etmek değiL,sonuçta şu bir gerçek ki fb bizi daha çok yenmiş öyLe değiL mi bu da sizin sportif başarınız ve bununLa övünebiLirsiniz.. bunLar sadece bugün babamın önüme attığı bi kaç eski püskü 'mecmua'Lardan buraya taşıdıkLarım..

siz demiyor musunuz 6-0 unutma unutturma evet çok hakLısınız o haLde biz de 7-0 için aynı şeyi söyLüyoruz ve attığımız diğer farkLarı sineye çekiyoruz.. =)
eLbette bunLar işin gırgırı..
iyi forumLar..

Geri