DeRSaaDeT
Islambol
- Reaction score
- 0
[video=where r the real heroes.wmv]5971[/video]
Nasıl ki filmlerde kötü güçlerin karşısında hayal ürünü kahramanlar var ise!! Şuan birçok ortadoğu ülkesini ve dünyayı kontrol eden aslında israil kontrollü devlet başkanları olan kafirlerin karşısındaki gerçek kahramanlar kimler?
Güzel video hazırlayandan allah razı olsun =). Sonuna kadar izleyin...
Aşağıda da İslamın kesinlikle zafere ulaşacağına dair sahih bir hadis...
Müslüman nüfusunun batı medeniyetlerindeki yükselişineden tutun, israilin kirli planlarının yavaş yavaş su yüzüne çıkmasına kadar ve aşağıdaki sahih hadis ve bunun gibi birçok ahir zaman hadisi de gerçekleşti, gerçekleşiyor ve gerçekleşecek...
Bu video da müslüman popülasyonun batı medeniyetlerine nasıl hakim olacağının kesin göstergesidir...
[video=Islam Hızla Büyüyor]5895[/video]
Nasıl ki filmlerde kötü güçlerin karşısında hayal ürünü kahramanlar var ise!! Şuan birçok ortadoğu ülkesini ve dünyayı kontrol eden aslında israil kontrollü devlet başkanları olan kafirlerin karşısındaki gerçek kahramanlar kimler?
Güzel video hazırlayandan allah razı olsun =). Sonuna kadar izleyin...
Aşağıda da İslamın kesinlikle zafere ulaşacağına dair sahih bir hadis...
Müslüman nüfusunun batı medeniyetlerindeki yükselişineden tutun, israilin kirli planlarının yavaş yavaş su yüzüne çıkmasına kadar ve aşağıdaki sahih hadis ve bunun gibi birçok ahir zaman hadisi de gerçekleşti, gerçekleşiyor ve gerçekleşecek...
Hz. Sevbân radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Allah Teâla hazretleri yeryüzünü benim için dürüp topladı, ben de doğusunu da batısını da gördüm. Ümmetimin mülkü, bana gösterilen yerlere kadar uzanacaktır. bana iki hazine verildi: Kırmızı ve beyaz hazineler. Ben Rabbimden, ümmetimi umumî bir kıtlıkla helak etmemesini, ümmetime kendi nefislerinden başka bir düşman musallat edip çoğunluğu helak etmelerine meydan vermemesini talep ettim.
Rabbim Teâla hazretleri bu isteklerime şöyle cevap verdiler:
"Ey Muhammed! Bir hüküm verdim mi artık o geri alınmaz. ben senin ümmetine "Onları umumi bir kıtlıkla helak etmeyeceğim, kendileri dışında, çoğunu helak edecek bir düşman da musallat etmeyeceğim, hatta yeryüzünün her tarafında bulunanlar, onlar aleyhinde toplansalar da. Ama kendi aralarında birbirlerini helak edecekler."
Müslim, Fiten 19, (2889); Tirmizi, Fiten 14, (2177); Ebu Davud, Fiten 1, (4252).
Bu video da müslüman popülasyonun batı medeniyetlerine nasıl hakim olacağının kesin göstergesidir...
[video=Islam Hızla Büyüyor]5895[/video]