GerÇek Referandum

64general1

New member
Reaction score
0
İncik çekirdegini doldurmayacak konularda,iç siyaset peşinde koşan,referandum yapan hükümet,neden gerekli adımları atıp,bu hainlerin fişini çekecek uygulamalara gitmez ve her şeyden önemlisi bu itlerin başını İmralı'da beslemeye devam eder.İşte halkın nabzını tutan gerçek referandum maddesi "Apo iti asılsın"Yeter artık.

Erdoğanın gözüne uyku nasıl giriyor geceleri....

Erdoğan ve Gül bu ülkenin en önemli koltuklarında. Ve terörü bir yana bırakıp hala aptalca nedensizce refarandum peşinde koşuyor. 12 şehidimiz yere düşmüş onlar memleketlerine oy kullanmaya gidiyorlar. Ve hep toplanıyorlarya bir kez daha toplanmak için saatler sonrası için randevü veriyorlar birbirlerine.

Bahsettikleri Sivil anayasaya ne olmuş ? Ne gerek vardı bu manasızca refaranduma. Anayasa yapıyorum diyosun. Bu anayasa ile hala kıpır kıpır oynuyosun.
Bu ne tas bu ne hamam....

Erdoğan apo asılsın yada apo asılmasın anketi yapmaz. O şöyle sorar.

Eve dönüş yasasından gelen herkesi mecliste bir koltuk vekillik verelim mi diye sorar.

O vatan hainlerini cezalandırmaktan çok ödüllendirmeyi SEVER

Herşeyi halka sorarız diyor ya. Hadi Irak'a girmek için refarandum yapsın. Bakalım halk ne diyecek.

Bugün işlerin biraz yatışacagını sanıyorum ama Siyasi iktidar ve ordumuz baglamında sınıfta kaldıgımızı söyleyebilirim.Siyasi iktidar göbek bagını bir an kopartıp,ulusal çıkarlarımız dogrultusunda bir karar alamadı,en güzel yaptıkları şey laf ve karar verememek.Oysa bu işlerin herbir konuda ve durumda daha önceden planlanması gerekmezmi?Ama iktidarın amacı Ulusal çıkarlar olsa olur elbet ama İktidarın konusu o degil,onların amacı ülkeyi nasıl elimize geçiririz?Nasıl Cumhriyeti yıkarızın hesapları peşinde koşmak.Niye operasyon peşinde koşuyorsun ki göstere,göstere,ani baskınlar yap elinde o güç var ve bu hainlerin ekonomilerini felç edecek bombalama olaylarını giriş biz bagıracagımıza onların bagırsın.Ama olmaz Erdoganın yatırımları var orda kişisel çıkarlar daha önemli.
Orduya gelince 8 askerimiz ele geçirilmiş yeni duyuyoruz.Nasıl ele geçiyorlar ve nasıl baskın yiyorlar o da ayrı bir soru,hadi baskın yedin adamlarıı ellerindeki rehinlerle nasıl kaçırıyorsun oda garip.Baskın yiyen bir bölük nasıl ilk ateşten sonra kendini koruyamaz ve rehin verir yada bu soysuzlara canlı rehin olurlar ve askerlik bu kadar ucuzmu? yazık.Genelkurmaybaşkanına gelince madem hükümetten yeterli destegi görmüyorsun gereken neyse sen bari yap...

Geri