Gensoru görüşmesinde ŞOK İDDİA__

konuyu yememek adına ikiliye dökmüyorum, son cümlene asıl ben gülüyor ve sadece ona cevaben şunu diyorum..;

sen 3 dönemdir HH göze çarpanlar Listesine bir göz atacan LOOPUSED i tanıyacan, ve bana olan nefretinden küfür ede ede burdan clonlanarak nefesini tüketmiş kaç kişi olduğunu da smodlara sorarak öğreneceksin ki, sen onlardan olma.. yazdıklarıma herkes iyi bakar benim ,benim burada hususi müdavimlerim var kardeş.. saolsunlar.. sevmeyenlerimin bile beni okumaktan zevk aldığını söyleyebilirim.. şimdi vallahi yalan diye inkar ederler ama ben bilirim onları..))

1-benim de amacım konuyu yemek yada ikili liye dökmek degil..benim amacım şu bu cennet vatanımıza şeriat ı getirtmemek..ha diyeceksin ki klavye başında mı getirtmeyeceksin gerekirse klavye başında gerekirse masa başında gerekirsede dag başında(ki ben o köpeklerin bulundugu bölgelerde askerlik görevimi yaptım)..

2-şimdi bana bi kaç tavsiye de bulunmuşun fakat o tavsiyeleri kendi tarafındakilere yap..kim neyi hak ediyosa o şekilde davranırım..VATANINI MİLLETİNİ SEVEN VEFA BORCU NU BİLEN(EN ÖNEMLİ KİŞİ YE ATAMIZA KARŞI OZELLİKLE) İNSANLAR BAŞIMIN TACI DIR..VATANI NI SATAN MİLLETİNİ BİRBİRİNE KIRDIRAN YEDİGİ TABAGA SIÇAN LARDA AYAKLARIMIN ALTINDA DIR...KAL SAGLICAKLA KARDEŞ

Geri