Genelkurmay'a halktan tepki devam ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursastyLe' Alıntı:
ne o kuran okumakla yobazmı olunuyo zibidi
Hem vakit gazetesi azınLığın gazetesi değil

evet rica etsem banLarmısınız arkadaşıda ?? görmeniz için yazı puntosunu daha kaç yapayım ??

+ bende iLk defa vakit de gördüm böyLe bir haberi .. hiç bir haber programın dada göremedin nedense ..

not : kaynağı eLeştirmedim (:) görmediğimi beLirttim (:)

karizma_5' Alıntı:
abdullah gülün bakan ken kendisine bağlı bankadan kişisel harcamalar yaptığını
ve bundan dolayı suçlu bulunup yasal faiziyle ödediğini sanırım bilmiyorsunuz,
işLerine geLeni biLmezLer... işLerine geLmeyeni duymazLar ...

artık daha da pişkinLer hatta .. duyup biLip saçma bahaneLer bLuyorLar .. daha doğrusu kıLıfLar ..

bakaLım buna nasıL bir kıLıf geLcek çok merak ediyorum

........ BUNU HERKEZ BİLİYOR VE BİR YAHUDİNİN KURAN OKUNMASINA KIZMASI DOĞAL BİRŞEYDİR FAKAT MEVKİ VE MAKAMINI BUNUN GİBİ ŞEHSİ DİNİ MENFAATLERİNE KULLANMASI ÇOK ADİCE BİR HAREKETTİR. BU VATANI KURTULUŞ SAVAŞINDA DEDELERİMİZ KELİMEİ ŞAHADETLE KURAN OKUYARAK TEKBİR GETİREREK KORUMUŞTUR. EĞER atalarımız Allaha inanmasalardı kurtuş saavaşını kazanmayı bırak girmeyi bile düşünmezlerdi. ölümden sonra bir hayat olduguna inanmayan kendisini karanlıkta bile gören üstün bir varlık olduguna inanmayan her haltı yer yalanda söyler ayrımcılıkta yapar vatanıda yıkar..

alimsarigu' Alıntı:
GENEL KURMAY BAŞKANI YAHUDİ DİR BUNU HERKEZ BİLİYOR VE BİR YAHUDİNİN KURAN OKUNMASINA KIZMASI DOĞAL BİRŞEYDİR FAKAT MEVKİ VE MAKAMINI BUNUN GİBİ ŞEHSİ DİNİ MENFAATLERİNE KULLANMASI ÇOK ADİCE BİR HAREKETTİR. BU VATANI KURTULUŞ SAVAŞINDA DEDELERİMİZ KELİMEİ ŞAHADETLE KURAN OKUYARAK TEKBİR GETİREREK KORUMUŞTUR. EĞER atalarımız Allaha inanmasalardı kurtuş saavaşını kazanmayı bırak girmeyi bile düşünmezlerdi. ölümden sonra bir hayat olduguna inanmayan kendisini karanlıkta bile gören üstün bir varlık olduguna inanmayan her haltı yer yalanda söyler ayrımcılıkta yapar vatanıda yıkar..

haha cok guldrdun bni...

Atalarımız Allah'ın yanında ondan sonra en cok Atatürk'e inandılar..TSK'nın da sorunu bu konudadır;ATATURK ILKE VE DEVRİMLERİNE BAGLILIK konusunda yani...baska bır seyle degıl...ama malesef sımdıkı hukumet dini kullanarak Atatürk dusmanlıgı asılamakta ...

alimsarigu' Alıntı:
GENEL KURMAY BAŞKANI YAHUDİ DİR BUNU HERKEZ BİLİYOR VE BİR YAHUDİNİN KURAN OKUNMASINA KIZMASI DOĞAL BİRŞEYDİR FAKAT MEVKİ VE MAKAMINI BUNUN GİBİ ŞEHSİ DİNİ MENFAATLERİNE KULLANMASI ÇOK ADİCE BİR HAREKETTİR. BU VATANI KURTULUŞ SAVAŞINDA DEDELERİMİZ KELİMEİ ŞAHADETLE KURAN OKUYARAK TEKBİR GETİREREK KORUMUŞTUR. EĞER atalarımız Allaha inanmasalardı kurtuş saavaşını kazanmayı bırak girmeyi bile düşünmezlerdi. ölümden sonra bir hayat olduguna inanmayan kendisini karanlıkta bile gören üstün bir varlık olduguna inanmayan her haltı yer yalanda söyler ayrımcılıkta yapar vatanıda yıkar..

iftiranın bu kadarınada ne denir bilmiyorum,
çamur at izi kalsın mantığının en büyük örneği sanırım bu,
genel kurmay başkanımız ülkemize cumhuriyetimize bağlı bir vatandaştır,
başkaları gibi inancını göstermelik yapmaz,
inanç sömürüsü yapmayanlara nedense camur atmak moda oldu

birde şunu anlatmadan edemeyeceğim,
atatürke sonuna kadar inandılar ve onun liderliğinde ülkemizi düşman işgalinden kurtardılar,
dini inançlarını başkaları gibi göstermelik yapmadılar,
saf ve temiz bir inançları vardı
saygılarımla

karizma_5' Alıntı:
iftiranın bu kadarınada ne denir bilmiyorum,
çamur at izi kalsın mantığının en büyük örneği sanırım bu,
genel kurmay başkanımız ülkemize cumhuriyetimize bağlı bir vatandaştır,
başkaları gibi inancını göstermelik yapmaz,
inanç sömürüsü yapmayanlara nedense camur atmak moda oldu

birde şunu anlatmadan edemeyeceğim,
atatürke sonuna kadar inandılar ve onun liderliğinde ülkemizi düşman işgalinden kurtardılar,
dini inançlarını başkaları gibi göstermelik yapmadılar,
saf ve temiz bir inançları vardı
saygılarımla

Ataturk'e sonuna kadar inandilar..?
Allah'ami inandilar Ataturk'emi karari sen ver..

Inanc somurusu demissin, mitingdeki konusmacilari
dinlemissindir..Atamizin arkasina saklanip acik acik
din dusmanligi yapanlar ne zamandir dini inanca saygi duydular..

"Ataturk'e sonuna kadar inandilar..?
Allah'ami inandilar Ataturk'emi karari sen ver.."

Sideways, gazilerimiz zamaninda hem Allaha, hemde Atamiza inararak kan doktuler. 1800'lerin son yillarindaki her bir havlayana inansalrdi, Allaha inanclari yetmezdi.

Sevgiler, saygilar.

yavruvatan' Alıntı:
"Ataturk'e sonuna kadar inandilar..?
Allah'ami inandilar Ataturk'emi karari sen ver.."

Sideways, gazilerimiz zamaninda hem Allaha, hemde Atamiza inararak kan doktuler. 1800'lerin son yillarindaki her bir havlayana inansalrdi, Allaha inanclari yetmezdi.

Sevgiler, saygilar.

nasi yani?
Allaha inanmakla insanlara inanmayi mi kiyasliyosun..?
Allah'in gucu herseye yeter sen yeterki inanmasini bil..

neyse konu inanca dine girmesin..

sayin sideway, oncelikle bunu bilmelisin ki, ben buraya tartismaya deyil, konusmaya geldim. bana boyle soguk kanli davranmani allaha inana hic yakistiramadim.

gelelim eldeki konuya...savas zaman icinde bir ordu, lojistik ve stratejik yonunden en iyi sekilde emredilmesi cok onemlidir. bunu, yuce gazimiz mustafa kemal ataturk inanilmayacak basariyla tamamladi. sanli turk ordumuz, allaha inanclariyla, ve atamazin emriyle zaferi yurudu. hir bir zaman atamizi unutmayalim.

sevgiler, saygilar.

yavruvatan' Alıntı:
sayin sideway, oncelikle bunu bilmelisin ki, ben buraya tartismaya deyil, konusmaya geldim. bana boyle soguk kanli davranmani allaha inana hic yakistiramadim.

gelelim eldeki konuya...savas zaman icinde bir ordu, lojistik ve stratejik yonunden en iyi sekilde emredilmesi cok onemlidir. bunu, yuce gazimiz mustafa kemal ataturk inanilmayacak basariyla tamamladi. sanli turk ordumuz, allaha inanclariyla, ve atamazin emriyle zaferi yurudu. hir bir zaman atamizi unutmayalim.

sevgiler, saygilar.

Sana soguk ve ya sicak kanli davranmadim yavruvatan..

"sanli turk ordumuz, allaha inanclariyla, ve atamazin emriyle zaferi yurudu. hir bir zaman atamizi unutmayalim."

benim anlatmak istedigimi kendin anlatmissin zaten..eline saglik..

bursastyLe' Alıntı:
ne o kuran okumakla yobazmı olunuyo zibidi
Hem vakit gazetesi azınLığın gazetesi değil
efendı efendı ılk once konusmana uslubuna dıkkat et burası bırılerıne kolayca hakaret edebıleegn bı yer deıldır!!!bırazcık kendıne ozen goster dedıgın kelımeden gercekten bende cok rahatsız oldum su yazdıgını edıtlersen sevınırım!!

AYRICA KIMSE KURAN OKUYARAK YOBAZ OLUNUYOR DEMEDI!!YUKARDAKI YAZILANLARI DIKKATLI OKUYALIM!!EGER BENIM GOZUMDEN KACAN BISI VARSA KI YOK SANIRIM BANA YAZARMISIN ''YOBAZ''KELIMESI NERDE GECTI??SENIN DEDIGIN ANLAMDA??

arkadaş banlandı... konuşmalara dikkat edelim lütfen..

bu-rock' Alıntı:
genelkurmay sonuna kadar haklıdır !

Kardeşim siz bu kafayla daha avrupa birliğine yüz sene giremezsiniz!
Avrupada asker kesinlikle sivillerin işine karışamaz..
Karışmayada yetkisi yoktur!

Nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz ben anlayamıyorum?
Sizce Abd veya AB bizim faydamıza olan bir durumu isterler mi?
Teröriste yardım edenler destek verenler bunlar değil mi?
Bizim kuzey Iraka müdahele etmememiz için aylardır bizi tehdit edenler bunlar değil mi?
Bu kadar mı gözleriniz kapandı? Adamlar ülkemiz karışsın sesimiz çıkmasın diye ülke içinde karışıklık yaratmaya çalışıyorlar.
Yandaş medya gruplarında çıkardıkları haberlerle sürekli gerilim pompalıyorlar.
Ve sizler bu adamların yaptıkları telkinleri ciddiye alıyor onlardan örnekler veriyorsunuz.

Ne zamandan beri yahudiler müslümanlar ile birlikte cenaze namazı kılmaya başladılar?
İnsanların inançlarını sorgulamak kimsenin haddine düşmemiş.

Ayrıca Kur'an okumak çok güzel bir şey. Ama önemli olan anlayarak okumaktır.
Zaten herkes Kur'an'ı okumuş olsa zaten bu kadar hoşgörüsüz olamaz.
Dinimizi ilk kaynaktan okuyup öğrenmek varken hoca efendilerden , şeyhlerden öğrendikleriyle din tüccarlığı yapanlar maalesef veremeyecekleri bir hesabın vebalini üzerlerine alıyorlar.

Eğer Kur'an okumuş olsalar zaten görecekler ki ;
Yüce yaradan , benim ayetlerimi anlamadan okuyanın vay haline diyerek bizleri uyarmış.
Bana her türlü şeyle gelin ama kul hakkıyla gelmeyin şeklinde hepimizi işlediğimiz amellere dikkat etmemiz için ikaz etmiş.
Ben kullarımı en ufak bir günahlarından dolayı cehennemime , işlediği en ufak bir sevaptan dolayı da cennetime alırım diyerek kimsenin kimse hakkında tahakküm edemeyeceğini açık bir biçimde buyurmuş.

Bunlar size verebileceğim bir kaç örnek. Eğer sizler de açıp Türkçe çevirisini okursanız bu yanlışlarınızdan belki kurtulursunuz.
Ama maalesef bizim ülkemizde insanlar ya hiç Kur'an okumadan dini kabul ediyorlar ya da hiç Kur'an okumadan dini reddediyorlar.

Kafasının içini örümcek ağı bağlamış insanlar ve onların garip öğretileri yüzünden insanlar dinden imandan uzaklaşmaya başladılar.
Ama bu adamlar için de pek çok ayet var. Açar okursanız onlardan uzak kalmayı ve hesap sormayı daha kolay başarırsınız.

Çünkü dinimizin emrettiği bir şey de kimsenin başkasının inancına söz söyleme hakkı olmadığıdır. Şüphesiz ki Allah herşeyi bilendir.....

Ayrıca her tartışmada Atatürk'üğn adını ağzına alıp onu yargılamaya çalışanlara da birkaç lafım var.
Unutmayın ki bu ülke çok kıymetli. O yüzden düşmanlarımızın topraklarımız üzerinde her zaman tehditlerini yaşayarak görüyoruz.
Bunların hepsini yenmiş Büyük Türk Milletinin başında o vardı.
Bu ülkede eğer her kesimden insanlar rahatça ibadet edebiliyor ve inançlarınıı kavga etmeden yıllardır sürdürebiliyorlarsa bu büyük Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde gerçekleşmiştir.

Ne zamanki bu ülke ve onu idare edenler onun ilkelerinden uzaklaşmaya başlamış yeni arayışlar içersine girmişlerdir o zaman ülkemiz karmaşaya ve kaosa sürüklenmiştir.
Mallaesef bugünkü iktidar da dahil bizi idare etmeye çalışanlar hep kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmişler , halka hizmet etmek ya da ülkeyi kalkındırmak yerine kendi ceplerini doldurmak telaşına düşmüşlerdir.

Bunu başarabilmek için de bu halkın ne kadar kutsal değeri varsa hepsini siyasete alet etmişlerdir.
Şimdi en sıra son olarak en kutsalımız dinimize gelmiştir.
Dinini yeterince bilen hiçbir aklı başında insan bu adamlara prim tanımaz.
Ama onlarla birlikte herkesin hakkından nemalananlar varsa onlar elbette haklı çıkabilmek için her türlü yola başvurabileceklerdir.
Bize düşense bu şartlar altında dahi Türk İstiklaliini Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Tarihten bile ders alamayanlar karanlığı aydınlatamazlar.....

sideways' Alıntı:
Ataturk'e sonuna kadar inandilar..?
Allah'ami inandilar Ataturk'emi karari sen ver..

Inanc somurusu demissin, mitingdeki konusmacilari
dinlemissindir..Atamizin arkasina saklanip acik acik
din dusmanligi yapanlar ne zamandir dini inanca saygi duydular..

ALLAH inancı tabiki vardı atalarımızın,
ama şimdiki bazı kesimler gibi bunu halkı kandırmak için kullanmadılar,
birlik ve beraberlik içinde atamızla beraber vatanı kurtardılar.
saygılarımla

Yahu ben anlamıyorum hangi halk tepki göstermiş ?
Nerde meydanlara mı çıkmış ?
Nerdeler hangi halk bana gösterin . Yazıyla bu işler olmaz . .
Halkın tepkisi Tandoğan vede Çağlayan'da olmuştur .
Halkın ben askere tepkisini göremedim ? !
Gören varsa banada söylesin .
Nerdeler ? Kimler nasıl göstermiş tepkilerini ?
Ya ben körüm yada bu yazıyı yazanlar görmüyor olanları

Leke sana sonuna kadar katıldıgımı belırtmek ısterımkı bende bu haberden duydum!!

Kerkük elden gidiyor,Laiklik elden gidiyor,PKK hortladı doğudan şehitler geliyor ve de halk Genelkurmay a tepki gösteriyor öylemi...vay bea bunu öğrendiğim iyi oldu :)))

Modlar nerde, bu nifak tohumunu ekenler hala ne arıyor bu sitede?
Bizim dinimiz İslam kardeşlik dinidir,barış dinidir ve herşeyden üstündür...
Bu çevreleri görüp din hakkında yanlış şeyler düşünmeyelim

Dope_Show' Alıntı:
Genelkurmay yerini mevkisini unutmuş kendince bi şeyler yapmaya kalkmış cvbınıda almıştır

Genelkurmay bir seyı unutmamıstır arkadasım , Atatürk ilkelerine baglılıgını hatırlatma gerei hıssetmıstr ...

Sen git problemını once Genelkurmaya boyle bır seyler hıssettırenlerde ara...

alimsarigu' Alıntı:

Mesajın Editlendi Tarafımca...! GENELKURMAY başkanımıza Kimse Yahudi Felan diyemez!!! Sözlerine Dikkat et.. Şun Ordumuzun Başında ve Vatanı Savunmakta görevli olan birisi... Zaten Bizim halkımızdan başka askeriyeye bu kadar yüklenen yok....

Kendi görüşme gelince... Genel Kurmay Eğer Bir Telike gördü ise gerekli açıklamasını yapmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri