Gençlik nereye gidiyor?

gerçektende günümüz dünyasının en tiskinç veren olaylarından birisi bu emo kuşagı olayı gençlerin kendilerini digerlerinden farklı gösterme istegi bizlerin aldıgı örf adet terbiyesinden çok farklı gerçktende çok üzülüyorum bu duruma bizlerde genciz ama bu şekilde bir yaklaşıma hiç girişmedik büyüklerimize saygıda kusur eylemedik anne babamıza kardeşimize sevgimizin nedenli büyük oldugunu her zaman göstermeye çalıştık ve gösterirkende onların bize yaklaşımları eynı derecede oldu bunların anne babaları ne yapıyor görmüyolarmı evlatlarının ne hale geldigini allah hepsine akıl fikir ihsan eylesin bu konuyu açtıgın için tekrar teşekkürler kuzay

insan olmak çok zor değil aslında...Ama biz artık aklımızı kullanmaktan o kadar uzağız ki zor artık insan nasıl olunur fazla bir bilgimiz kalmamış...Çılgınlık ve radikal olmak artık her şeyin ötesinde...

Ben bu emoluğun.... okadar diyorum

vala türcell ise sinamaya gider mektanılsa gider alıçşverişe gider :)

çok iyi bik onu açmışsın
türk gençleride yozlaşmaya başladı
kendi kültürlerini unuttu

piercing dünyanın en sacma seyi...
nefret ediormmm...

Evet konuda tabii ki hakLı fakat MarLyn Manson'a Laf yok :goz:

Gençler yuvarlanıp bir yerlere gidiyorlar da başlarında olması gereken yol göstermesi gereken, örnek olması gereken büyükler nerede?
Demek ki sadece gençler değil toplum olarak yuvarlandık gidiyoruz...

Her şeyin orjinali güzeldir
İbneliğin bile orjinali güzel Marilyn Manson yapınca yakışıyoda şu bizdeki hayko cepkinmidir ne karın ağrısıysa
Ondan ve onun gibi tipini sevdiğimin özenti mezmelelerinden oldum olası hazetmemişmimdir
Yoksa marilyn manson yaptığı müzikle ciddi manada rakipsiz ister satanist olsun ister şerefsiz o kendi problemidir
Onun ibneliğine özenipte piyasada dolaşan emcouklara Allah akıl fikir versin özenecek başka şeyler bulun diycem ama
Yakışnda budur onlara

Geri