Gençlik nereye gidiyor?

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
309rj89.jpg

nvscag.jpg

2133qrs.jpg

qqo67c.jpg

anlamıyorum ceşıt ceşıt dovme yaptırmak abuk subuk konuşmak yada gıydıklerı elbıseler takındıkları tavırlar uzaklaş benden dıe bağırırken kendılerını populer sanmaları kaşına gozune dılıne metal taktırmaları aklıma daha neler gelıyo ıgrenmıyolarmı yada aılelerı nası ızın verıyo.... gercekten de ınsan kendıne sormadan edemıyo atalarımız bu nesıl ıçın mı canlarını ortaya koydu ..bı hıç ıçın mı acaba hıç duşunurmu bızler gıbı bu değerlerii....

bu tarz gençlik özentilerine kapılmayalım çevremizdekileri de kaptırmayalım

yokuş aşşağı freni patlamış bi şekilde gidiyo ne zaman bi yere carpacaklar? tabiki kişiliksiz biri olduklarını anladıkları zaman ... cok güzel bi noktaya değinmişsin eline sağlık usta

tskler gercekten ailelere sabir wersin bizde genciz ama bole lawuk lawuk seyler yapmioz Allah sonlarini hayr eylesin

Bu sorunların temel kaynağı hem özenti hem de kişiliksizliktir.

kuzay kardeşe teşekkürü bir borç biliyorum bu konuyu açtıgı için...
yaşım 30...babamın meslegi nedeniyle çok şehir gezdim...bir çok insan tanıdım...
böyle şeyler görmedim şimdi heryerdeler.bende onların yaşında oldum ama böyle abukluk
yapmadım ve görmedim.bunlar neye ve kime hizmet ediyor böyle olmakla...daha da insanların antipatisi topluyorlar...kendilerini soğutuyorlar insanlardan.bunlarda nasıl bir aile var izin veriyor anlamadım gitti....bide adına emo koymuşlar emo ne len homo gibi...töbe töbeee şimdi ban yicem o olcak...akıllı olun yaf.yarın öbürgün askere gitceniz,iş arıcanız,kız isticeniz.bu durumunuzu yüzünüze vurularsa ne halt yiceniz...yapmayın böyle şeyler çocuklar...Allahın verdigi zekayı ve beyni böyle dengesizliklerde kullanmayın vatana millete hayırlı işlerde kullanın gözünüzü seviyim.sizin atalarınız böyle diildi...

şuanki gençliğin halini beğenmiyorum valla :) helede emolara gıcık kapıyorum =)

Cevremde birçok insanı bu şekilde görüyorum..Ve onları gördükçe kendim kasılıyorum onların kasılması gerektiği yerde..Konuşma biçimleri,Giyim tarzlarından tutunda, fiziksel görüntü zararına sebeb olan birçok kişi war.Bu vatan bu Cumhuriyet bunların gibilerin eline kalırsa Cephede savaşmış şehitlerimiz yerlerinde nasıl rahat yatacak ?Bu terör örgütü sebebiyle birçok şehit verdik..Bunların hepsi bunun için mi ??

İnsanları hiçbir zaman tipine yada inancına göre yargılamadım lakin bunlar biraz abartı.

Eğer biri toplum tarafından uygun görülmeyen bi hareket yapıyorsa önce sormak lazım neden yapıyor diye eğer gercekten inandıgı için yapıyorsa saygı duyarım yardımcı olmaya calısır dogru yolu bulması için çabalarım

Ama öyle değilde özenti oldugu için yada ne bilim kız tavlama vs bi amaç için yapıyorsa saygı da duymam tavırda alırım.

Yazık Allah'dan bu tiplerden fazla yok burlarda yoksa cok adam pataklardık :D

Türk ve İslam Terbiyesi ile Yetismeyen Genclerin sonucları.... Türk Ahlakından yoksun gencler degisik yollara bas vuruyorlar.Daha da kötüye gitmemesi umudu ve duasıyla...
tesekkürler konu icin ...

Konu gercekten çok önemli. özentiler oldukça daha çok gorcez böyle tipler.
izmirde çok böyleleri. bende 18 yasındayım ama kendimi biliyorum.
bunların sebebının en buyuk payı aile. 2.si çevre ortam.

Muzıkler belkı hos olabılır dınlenebılır ama ıllakı onlar gıbı gıyınmek onlar gıbı olmak sart deıl.

ßoŞLuga YaNLIŞA Nereye oLucak aßi :goz:

çok teşekkür ederim önemli bir konu inan yolda görünce tiksiniyorum bu gençlerden ulu orta yakınlaşmalar iğrenç dövmeleri absürd giyim tarzları facebook ve benzeri platformlarda birbirleri arasındaki tiksinçleri sergielemeleri Türk gençliğinin geleceğinin ne kadar vahim olduğunun göstergesidir.
Bizde genç olduk o çağlardan bizlerde geçtik hatta forumda aramızda ergen olan arkadaşlarımızda var ama bu şekilde davranışlarmı sergiledik,bu tarz mı davrandık ahlaktan edepten yoksunluk yaparak sokak ortalarında içkimi içtik,cinsel yakınlaşmalarmı yaptık,anneye babaya kardeşe aksimi davrandık HAYIR HAYIR HAYIR...Bu Genç arkadaşların yaptıklarının hiç birini yapmadık ne neden bu gençleri bu davranışlara özendiriyor seminerlerde,okul aile birey toplantılarında vb yerlerde konuşmak paylaşmak lazım.Allah sonlarını hayır etsin selametle....

Konu çok önemli belki bu tür işlere kalkışacaklara bir yol çizer
ama işi işten geçmiş olanlara pek faydası olmayacaktır
allah yardımcıları olsun
(akıl fikir versin)

Geri