Gençlerbirliği 0 - 1 Galatasaray (TEK BAŞLIK)

Helal GalataSaray ım Aldık Maçı :clap

hakemle kazandık desenize hadi şimdi açıklama yapsanıza nerdesiniz ???? başkalarına laf atmayı biliyosunuz demi ama

hakem hakem diye bağıranlar... neredeeeee....

Gençlerin bal gibi penaltısını görmemezlikjten gelen ve daha dün adalet diye bağıran GSliler neredeler acaba...

Gençlerin ofsaytını bilerek kesen ve %100'lük 2 gol pozisyonu kesen hakemlere neden ses çıkartmıyorlar acaba...

FENERE GELİNCE ADALET ADALET SESLERİ VARDA GSYE GELİNCEMİ YOK....

bu haftalar cok berbat gecıyor neyın ne oldugu bellı deıl. futboldan sogutmayın adamı ne burası bole yaa!!!

ard.jpg

fazla polemiğe girmeye gerek yok bu resim maçı kimin hakettiğini açıklıyo sanırım

Maçta verilmeyen bir penaltıdan bahsediyorlar ama hiç kimse düşen futbolcunun ne beklediğini izlemiyor yere düşmeden zaten hakeme gözünü dikmiş adam yanıltmaya yönelik hareketten kırmızı kart görmesi lazımdı dua etsin

kutsal ittifakçılar kazandı ya gıkları cıkmıyor.at kuyruklu yöneticiniz maçtan önce demediğini bırakmadı,hakemle kazanınca konuşmak istemiyorum diyo.kenan öner desen öyle.kimse bundan sonra hakem demesin..!

Dünya futbolunda böyle penaltı olmaz bir dünya pozisyon var penaltı var diyen spor yorumcuları bence bıraksın bu işleri gitsin başka iş yapsın

Adamların net penaltısı verilmedi.1-1 bitse durum çok farklı olacaktı.Açtığınız beyaz sayfadan hadi bi tane daha açında görelim şimdi..Aynı şey Gençlerbirliğinede yapıldı.Şimdide bizmi açalım beyaz sayfa?

21j10sl.jpg

vgu26w.jpg

2rysr4y.jpg

20afp0z.jpg

29dtvfp.jpg

1zc31us.jpg

wi33b5.jpg

21kxg1l.jpg

1zyb6b.jpg

Alıntı

Sabrinin penaltı pozisyonu

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=36562

EDİT:Sonuncu nickli arkadaştan alıntıdır....

arkadaş sen önce kayseri maçındaki penaltı pozisyonuna bak
ondan sonra gel burda konuş
bide buralarda yazıpta milleti tahrik etmenin bi anlamı yok

arkadaş sen önce kayseri maçındaki penaltı pozisyonuna bak
ondan sonra gel burda konuş
bide buralarda yazıpta milleti tahrik etmenin bi anlamı yok

Yoo ben bakıyorum.Ayrıca FB postundan hiç çıkmayıp akşama kadar bizi sinir harbi edenler bi çıksa ordan bizde burdan çıkıcaz ama hayırlısı bakalım bekliyoruz

Gençlerbirliği Ateş Püskürüyor!

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada, kendileri için hayati önem taşıyan maçta galibiyeti hak ettiklerini belirterek, ''Galatasaray maçında futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Ancak maçın hakemleri de ellerinden geleni yaparak Galatasaray'ı galip getirdiler'' ifadelerini kullandı.

Akyüz, Galatasaray'ın bile bahane bulamayacağı kadar net bir penaltılarının verilmediğini ifade ettiği açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:
''Televizyondan naklen verilen ve yüzbinlerce kişinin izlediği bir maçta, değil maçın sonucunu, ligin sonucunu etkileyerek bu hataları yapan hakeme, ''Hakem de insandır hata yapabilir'' diyecek kadar saf olmadığımızı herkesin bilmesini istiyorum. Penaltı pozisyonunda hakem uzaktaydı, ters tarafta kaldı, göremedi gibi mazeretlerin olamayacağı kadar açıkta, alenen ve saniyelerce süren ceza alanı içindeki yapılan bir faul, arkasından, 5'e 3 yakalanmış bir pozisyonda belki de son vuruş gol olacakken maçı durdurma, arkasından tüm futbolcularımız kendi sahamızdayken verilen bir ofsayt. Futbol kurallarında olmayan bu ofsayt verilmeseydi, Isaac topla beraber kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Yapılan hataların hangi birini sayalım.''

Türk futbolunun 3 büyük takımdan ibaret olmadığının belirtildiği açıklama, şöyle devam etti:
''Türk futbolu katlediliyor. Şampiyonluk yarışı içinde bulunan 3 büyük takım esas oğlan, bizler figüran mıyız? Türk futbolu bu 3 takımdan ibaret değildir. Bir gün Fenerbahçe'ye yapılan kıyak, bir gün sonra Galatasaray'a. Bu kadarı ayıp, günahtır. Bir takımı şampiyon yapmak için Türk futbolunu bitiriyorlar. Bu son olaylar gösteriyor ki, Anadolu takımları kendi haklarını korumak için birlik yapmak zorundadırlar.

Bir takımı şampiyon yapmak için aldıkları görevi yerine getirirken hak etmediği halde başka bir takımı küme düşürmek hangi vicdana sığar? Kötü niyetli bir düdük koskoca bir camianın 1 yıllık emeğini nasıl yok edebilir? Bu işlerde katkısı olan herkese, Türk sporu ve futbolu adına 'lanet olsun' diyoruz.''

A.A

tamam arkadaş neyse ne uzatmanın manası yok
çünkü uzadıkça sen beni kızdıracaksın bende seni kızdıracam
bunun böyle sürüp gitmesini ben istemem sen ister misin?

ne iş bunlar ya !milleti tahrik etmekten başka bi ....şeye yaramıyonuz.... gidin la kendi çöplüğünüze..

arkadaşım bu fenerliler ne istiyor bu takımdan bırakın bu işleri herkes kendi işine baksın sonuncu nickli üye hangi takımı tutuyor,

Etme bulma dünyası .
:hhmanD

Fb maçından sonra fazla tartışmayın demiştim . ( hakemi )
GS maçından sonrada aynısını diyeceğim .

Hakemlerimizi Tebrik ediyorum .( bu berbat tutumlarından dolayı )
:hhmanD

Geri