her türlü uyusturucu maddeye %99 herkes özenti ile başlamıstır zaten bildigimiz şeyleri söylemenize hiç gerek yok başlama sebebi önemli değil bunları kullanan insanların umumi yerlerde anlatlaması konusması çok iyidir ibret alır en azından kullanmayanlar ben 13-14 yasında bally çektim tabii sigara zaten var allah belasını versin onun çok erken yaş onu geçtim hangi akla hizmet ettim de bally çektim bilmiyorum sonra esrar-extacy-kokain ile devam etti 6 aydır sigaradan ve alkolden başka uyusturu maddeye yaklaşmıyorum ilk günler çok zor oluyor uzaklaşmak ama başka çarem yok çünkü onların verdigi acıyı ısdırabı kullanmayanlar bilemez keşke kimse kullanmasa hiç unutmuyorum 15 yasın başlarında daha ya doktora gittigimde doktor bana cigerlerin berbat durumda cigerlerinden akıntı başlar böyle devam edersen dedi ve öyle de oldu abartısız bakın 10 metre kossam nefes nefese kalırım agzıma s..tı zararın neresinden dönülse kar diyip uzaklastım ama bazıları var ki yahu zaten bo.u yedim battı balık yan gider psikolojisi ile ölene kadar devam ediyor belki kullanmayan insanlardan bazılarına çekici geliyordur haklılarda gayet çekici ama aşırı çekici ne oldugunu anlayamadan insan göge dogru çekilmeye başlar uzaklaşamazsa

yaa nolcak 1 tane denemiş olurum diye başlıyor herşey arkadas ortamında sonra 2-3-4-5....... devam eder kimse bulaşmasa keşke .....