Gençler neden esrar ve ecstacy kullanıyo?Ot-Pıt ortamı

bende kullandım uzunca bir donem ex.. ama kimseye tavsiye etmem allah korusun bulasmayın oyle seylere.. hala izlerini tasıyorm

bence içilmemeli
zamanı hızlandırarak hayattan kaçılmaz

Bence arkadaslar Kullanmayın..Benım cevremde baya kullananan arkadasım var..ama gun gectıkce Bu melet onların gıt gıde hayatların calıo...

içki ıcın ama kımyasal maddeler sakın kullanmayın!!

bazen hayattan cıkar yol bulamıyorsun hayallere sıgınmak istiyorsun o an icin en mantıklısı o geliyor.. ama sonra farkına varıyorsun pisman oluyorsun gec oluyor..

bu bir kısır döngüdür exi yutarısn oh kafam çok güzel dersin bi tane daha yutsam da kafam yükselsin dersin yarın olur bünye göçer keşke yutmasaydım dersin bünye kendine toplar 2gün sonra yine yutarsın

bu arada fotodaki sensen exin izlerini atamadığın belli çene kenarında et kalmamış :=)

aynen... ama allahtan o zamanlar cok esaslı bi sevgilim vardı.. onun sayesinde kurtuldum sayılır..

Edit : arkadaşım msjları editle flood oluyor birini silersen sevinirim.. resimdeki bahsettigim kız işte :)

HerŞeyİn Tadina Bakin Ama İlerİ Gİtmeyİm Bu DÜnyaya 1 Kere Gelİnİyor Felsefesİ İŞte Bende Ex Ot H DİĞer Farkli SakİnleŞtİrİcİlerden İÇtİm Ama Bu Sadece 1 Merakti Daha Öteye Gİtmedİ Ama Eroİn Kokaİn Gİbİ BaĞimlilik Yapici Maddelerİn De Denemesİ Olmaz Tabİ

çoğunluğun hava yapmak için içtiğini görüyorum yada merakından başlayıp kurtulamıyorlar

forumda her yaştan kullanıcının olduğunu düşünürsek

''tanrının en büyük nimeti esrar derken'' hiç hoş bir mesaj vermiyorsun bence.

kullanıyor olabilirsin kendi tercihin elbette saygı duyarız fakat insan fizyolojisi ve psikolojisi üzerinde derin tahribatlar yaratan bu maddeleri bu kadar yüceltmen benim fikrimce hoş değil.

saygılar...

vanıLya haklı... ya bırakın bunlar bos isler.. dert mert hikaye ıcen adamların kendıne gore bı havası oluo sırf bunun ıcın bıle kendını farklı hıssetmek ıcın ozenıp ıcenler cok... sen iCtin mi hic derseniz cewap wermem :D

buna bide nimet dedin ya... Sulu seyler warken obur gun gene kendını toparlamak warken nıye kuru takılırsınız anlamıom neyse sızın tercıhınız sızın hayatınız ama burda kimseyi özendirmeden :lol:

sadece özenti .

''tanrının en büyük nimeti esrar " çok acizsin .

Allah'ın en büyük nimeti akıldır . ama kullanabilene...

Tek sebebi özentilik abicim ben nası sigaraya başladım sadece özentilik şimdi bırakmak için herşeyi werrdm onlarında tek sebebi war özentilik başka bi sebebi yooq

vanilya' Alıntı:
forumda her yaştan kullanıcının olduğunu düşünürsek

''tanrının en büyük nimeti esrar derken'' hiç hoş bir mesaj vermiyorsun bence.

kullanıyor olabilirsin kendi tercihin elbette saygı duyarız fakat insan fizyolojisi ve psikolojisi üzerinde derin tahribatlar yaratan bu maddeleri bu kadar yüceltmen benim fikrimce hoş değil.

saygılar...

Helal olsun kardeşim işte zhniyet bu

her türlü uyusturucu maddeye %99 herkes özenti ile başlamıstır zaten bildigimiz şeyleri söylemenize hiç gerek yok başlama sebebi önemli değil bunları kullanan insanların umumi yerlerde anlatlaması konusması çok iyidir ibret alır en azından kullanmayanlar ben 13-14 yasında bally çektim tabii sigara zaten var allah belasını versin onun çok erken yaş onu geçtim hangi akla hizmet ettim de bally çektim bilmiyorum sonra esrar-extacy-kokain ile devam etti 6 aydır sigaradan ve alkolden başka uyusturu maddeye yaklaşmıyorum ilk günler çok zor oluyor uzaklaşmak ama başka çarem yok çünkü onların verdigi acıyı ısdırabı kullanmayanlar bilemez keşke kimse kullanmasa hiç unutmuyorum 15 yasın başlarında daha ya doktora gittigimde doktor bana cigerlerin berbat durumda cigerlerinden akıntı başlar böyle devam edersen dedi ve öyle de oldu abartısız bakın 10 metre kossam nefes nefese kalırım agzıma s..tı zararın neresinden dönülse kar diyip uzaklastım ama bazıları var ki yahu zaten bo.u yedim battı balık yan gider psikolojisi ile ölene kadar devam ediyor belki kullanmayan insanlardan bazılarına çekici geliyordur haklılarda gayet çekici ama aşırı çekici ne oldugunu anlayamadan insan göge dogru çekilmeye başlar uzaklaşamazsa :) yaa nolcak 1 tane denemiş olurum diye başlıyor herşey arkadas ortamında sonra 2-3-4-5....... devam eder kimse bulaşmasa keşke .....

KaZaX' Alıntı:
her türlü uyusturucu maddeye %99 herkes özenti ile başlamıstır zaten bildigimiz şeyleri söylemenize hiç gerek yok başlama sebebi önemli değil bunları kullanan insanların umumi yerlerde anlatlaması konusması çok iyidir ibret alır en azından kullanmayanlar ben 13-14 yasında bally çektim tabii sigara zaten var allah belasını versin onun çok erken yaş onu geçtim hangi akla hizmet ettim de bally çektim bilmiyorum sonra esrar-extacy-kokain ile devam etti 6 aydır sigaradan ve alkolden başka uyusturu maddeye yaklaşmıyorum ilk günler çok zor oluyor uzaklaşmak ama başka çarem yok çünkü onların verdigi acıyı ısdırabı kullanmayanlar bilemez keşke kimse kullanmasa hiç unutmuyorum 15 yasın başlarında daha ya doktora gittigimde doktor bana cigerlerin berbat durumda cigerlerinden akıntı başlar böyle devam edersen dedi ve öyle de oldu abartısız bakın 10 metre kossam nefes nefese kalırım agzıma s..tı zararın neresinden dönülse kar diyip uzaklastım ama bazıları var ki yahu zaten bo.u yedim battı balık yan gider psikolojisi ile ölene kadar devam ediyor belki kullanmayan insanlardan bazılarına çekici geliyordur haklılarda gayet çekici ama aşırı çekici ne oldugunu anlayamadan insan göge dogru çekilmeye başlar uzaklaşamazsa :) yaa nolcak 1 tane denemiş olurum diye başlıyor herşey arkadas ortamında sonra 2-3-4-5....... devam eder kimse bulaşmasa keşke .....

Umarım en sonunda sigarayı we içkiyide bırakırsın

ottur günahı yokturr.....inekler bile yiyor sonuçta..=)))

Geri