Gençler neden esrar ve ecstacy kullanıyo?Ot-Pıt ortamı

Cash_13' Alıntı:
bence bunların kullanım sebebi ortama girme
bi şekilde hava yapma ben buyum gibilerinden şeyler
fakat içilmemesi en büyük doğrudur

+1
aptal işler bunlar
sigara alkol bi yere kadar onlar da zararlı tabi ama dönüşü var onların
bunun dönüşü yok

''DÜNYADAN KAÇAMAZSINIZ ONUNLA YAŞAMAYI ÖĞRENİN''

sadece özentilik ama hayatlarına mal oluo...​

FLeTCh®' Alıntı:
+1
aptal işler bunlar
sigara alkol bi yere kadar onlar da zararlı tabi ama dönüşü var onların
bunun dönüşü yok

''DÜNYADAN KAÇAMAZSINIZ ONUNLA YAŞAMAYI ÖĞRENİN''

acıklama yapma geregi duydum kusura bakmayın.. bende kullandım ama arkadaslarım dahil hickimse bilmiyordu sevgilim haric.. oda ogrenince bıraktım zoruyla ailem bile bilmiyor halada bilmiyor :) sadece ben ornek olmak istedim bırakarak...

onu icerek hava yapacak insanın havasına tukureyim ben.. kendinden gecince baya bi havan oluyo ucuyosun walla :) tovbe tovbe.. neyse ben sadece uzak durun dedim.. o yuzden yazdım yasadıklarımı.. aman baslamayın aman.. zararı kendinize..

sigaradan tut da esrar a kadar tüm kötü alışkanlıkların denemesi olmas bence.ben 10-11 yaşında sigarayı denedim yaşım 16 hala bırakamadım.içki de öle 2 senedir filan içerim ama diğerlerini hiç denemedim.denemek de istemem.deneyenleri de allah kurtarsın

kafası güzel olmasını ısteyenlere cesıtlı önerilerim war bulun beni :cool:
su ot mot muhabbetıne takılmadan

anlamıyorum ki tanrı sana en büyük lutuf olrak esrarı mı verdi o senin şaçma bi düşüncen
esrarda ex de kullandım ve kafaları çok güzel hele ex atan birisi için hayat sanki bir araba lastiği gibi hızlı geçiyo ama derim ki kullanmak doru deil ama her şeyi tadında bırakmak bence en güzeli kimyasal adamı bozar alkode dahil hiç kimse bana demesin alko iyidir extasy veya esrarın yanında emin olun ki alkol daha zararlı eğer kafanın güzelleşmesini istiyosan ben uyumanı öneririm:)

KiZiLaKReP' Alıntı:
sadece özentilik ama hayatlarına mal oluo...​
Özentiyle bir alakası yok kardeşim ben esrar içiyorum hap denen seyi bir kere kullandım bidaha yanına yaklaşmam kullanan adamlada ilişkimi keserim esrar zevk için içilir özenti değil bağımlılıgıda yok hayata mal olacak bir durumuda yok sadece unutkanlık yapar neyse uzatmiyim kim ne derse desin en güzeli esrar öbürleri adamı adamlıktan çıkartır

ispi burdayım yada nerden görüşelim ayağına düştüm doktor:)

cıkar amaçları ugruna kullananlar satış yapanlar zorlananlar hawa atma derdi olanlar ortam zawallıları iradesizler vs vs..

Myz' Alıntı:
Özentiyle bir alakası yok kardeşim ben esrar içiyorum hap denen seyi bir kere kullandım bidaha yanına yaklaşmam kullanan adamlada ilişkimi keserim esrar zevk için içilir özenti değil bağımlılıgıda yok hayata mal olacak bir durumuda yok sadece unutkanlık yapar neyse uzatmiyim kim ne derse desin en güzeli esrar öbürleri adamı adamlıktan çıkartır

evet sana katılıyorum..+666

bence cahiliyinden içiyorlar... kısa ve gercek...:))

Ex Dünyanın En Lanet Uyuşturucusu Kullanmanızı Kesinlikle Tavsiye EtmiyOrum..!

gencler başı bozuk bı düzende yetişiyor bnun sonunda uyuşturucu genclığı yetişiyor .bilinçli gençlık bunu yapmaz

he anladım içmeyelim yane

e peki zıbanalar hazır mı????

Pit Denilen Seyi Denedim 1 Kereligine Ama Bisey Olmadi Yaa

Yinede Kimseye Tavsiye Etmiyorum ...............

hiç denemedim bile we bana göre içen insanların tek nedeni boşluk, gelecek kaygısı taşımaması yada umudunun olmaması, tek kelimeyle anlatmak gerekirse "HİÇLİK " ....

Geri