Gemi'de Film'inden Görüntüler +18

Evet mükemmel bir film bilmeyenler için bulmaya calisicam hatta full'ünü bulursam parça parça yerleştiricem buraya.

Destek geldiği sürece daha fazlasini yapicam gerci urastim kilitlendi birçok basliğim.Neyse sağlik olsun.

PasHasan' Alıntı:
Destek geldiği sürece daha fazlasini yapicam gerci urastim kilitlendi birçok basliğim.Neyse sağlik olsun.

Keyfimizden yada sana haqsızlıq olsun diye bişey yapmıyoruz arqadaşım konu açmadan önce Komik Flashlar & Videolar Bölüm Kurallarını Okursan Neden Kapattığımı anlayacaksın (;

İyi Forumlar..

Deecay Taam yaw aslinda haklisin :) Ama ne bileyim arastirdim urastim gitti konular :D neyseee herzaman hackhell icin saldirrr hep arastirrr :)

buu ne yaww..adam sade küfür için çıkmış sankii sahneye...

payaşım için saol...

DayWalkerr Bu film'in tamamini İzlemeni Tavsiye Ederim.İlk Baştan Lalelide Bir Azize Film'ini seyredicen Sorada gemide film'ini gerçektende güzel bir filmdir.Komik değildir ama güzeldir.Hatta Pamuk Prenses2'yide seyretmenizi tavsiye ederim sizin icin bulayim ben PP2'yi.

her iki yorumdan biri pashasan ın :D

ulen ne kamılmıs yapmadıkları sey kalmamıs baksana adam onu s.. bunu aldık sunu yaptık fılmde daha neler vardır kımbılır :=)))

YOLDAŞ' Alıntı:
her iki yorumdan biri pashasan ın :D
Arkadasim elimden geldiğince herkes'e cevap vermeye calisiyorum Yorum cok olsun diye yazmiyorum.Yorum cok gözükse elime ne gecicek.Hiç birşey yada ben burda en fazla teşekkür'ü alsam ne olucak?İş hayatinda cok mu başarili olucam yoksa boyum mu uzucak sadece bunu eğlenme amacli yapiyoruz dimi?Hırs halinede getirmiyoruz.Ben sadece hh üyelerini güldürmek istiyorum.İnanin İsterseniz bütün teşekkür sayimida sildirebilirsiniz.Önemli deil.

Simatic Film aslinda komedi film'i deil.Film'in konusu İstanbul'un gerçegini acikliyor.Lalelide neler olup bittiğini gösteriyor.

SimatiC aslinda film komedi film'i değil.İstanbul'un gerçeklerini su yüzüne cikarmis sadece Lalelide neler olup bittiğini acik acik gösteriyor.İzlemelisiniz.Güzel bir film.

Geri