Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O logonun kaldırılmasını felan daha önce kullandığın aktivasyon yapmış sanırım Remove WAT kullanmışsın windowsun aktivasyon sistemini ortada kaldırıyo ne orjinal nede korsan oluyo
Çok teşekkürler kardeşim.. Bir sürü program denedim hiç biri işe yaramamıştı.. Tam da artık ümidi kesmişken senin paylaştığın program sorunu halletti.. Ne kadar teşekkür etsem azdır..
çok teşekkürler kardeşimm. kesinlikle çalışıyor ve %100 garantili bizzat kullandım. Windows beni yakaladığını sanmıştı ). tabi bende öyle sandım ve format atmayı düşünürken bunu indirdim. virüs programını kapatmak gerekiyo. sonuç mükemmell.
Tavsiyem alternatif link koy derim.
Çooookkk teşekkür ederim her yerde ardamı bulamadım umudumu kesiyodum son anda burayı buldum denedim çalıştı çok işime yaradı nası teşekkür etsem az...:durdurun:001_rolleyes:
Ya Kardeş Kusura Bakma da benim Bilgisayarda hata veriyo sık sık "yeniden dene" "iptal" butonları çıkıyo Antivirüs programlarını falan kapattım nerde yanlış yapıyorum acaba?
Şu ana kadar kullandıklarımdan daha basit, daha görsel gibi duruyor, bir de önceki yüklemeleri (crack, patch ve loader) kaldırabiliyorsa bundan iyisi olamaz diyorum