Gelmiş geçmiş en iyi windows 7 aktivasyon aracı

kralseyit6

New member
Reaction score
0
hal7600.png

Ana Özellikler:
# özel Windows çevrimdışı ve etkinleştirmek için alternatif bir yöntem sağlar.
# İşleri çoğu veya inşa Windows (7, N, Sunucu, Enterprise).
# İşleri 32bit veya 64bit sistem mimarileri üzerinde.
# aktif ve gerçek durumu açar: LicenseStatus = 1; GenuineStatus = 0.
WAT ile # doğrular (Windows Etkinleştirme Teknolojileri) online.
# sıfırlar ve sayımı yeniden silahlanmak sonra değerlendirme sayım (ödemesiz süre kalan) donar.
# İlk kurulumdan sonra yeniden doğmuş, başka yeniden doğmuş onu aktif tutmak için gereklidir.
# Basit bir tıklama yükler veya program kaldırır. Daha kolayı olamazdı.

Dahil Araçları:

# Gelişmiş yama gizleme, SFC ve diğer kaynak dama sindirmek herhangi bir sistem mods gizlemek için kullanılır.
# (ya da yeniden etkin) Not Windows Defender veya Microsoft Security Essentials devre dışı bırakın.
# kolayca değiştirin Windows Update ayarlarını.
# Sorgu ürün adı ve anahtar, ruhsat ve gerçek durumu vb kolaylıkla için WMI veri tabanı.
/ güncelleme işleri sistem dosyası onarım bekleyen denetleme # ve kuyruk onları temizleyin.
# Windows Server 2008 R2 ve Windows Home Server 2011 ("Vail" kod adlı) için / Server Manager etkinleştirme durumunu yama İlk Yapılandırma Görevleri.
# Windows logosunu değerlendirme metni silmek için standart yama Embedded.

appfullproxyphpab.png

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: HAL7600.rar

Önemli değil umarım işinize yaramıştır

çok saol hızır gibi yetiştin hocam eline sağlık

Şunu belirtmek isterimki bende bu aktivasyonu kullanıyorum ve şuana kadar herhangi bi lisans sorunu yaşamadım tüm günceleştirmeleride yüklediğim halde genede yakalayamıyorlar herkese tawsiyemdir

BİZDE BİR DENEYELİM BAKALIM :) DAHA İLK JEZ BİR FORUM SAyfasına üye oluyorum bu tür sayafalrı pek kulanmam inşalah yararlı olur :)

neyse arkdaşlar kardeşler :) zmanla tanışırız :) sayfa güzel bu indirdiğim program ve link sağlamdı sağolun orjinal oldu da çevrimn dıuşlı etkinleştirme programıyla bir kere denmiştim yazılım koruma servisi devre dışı kalmış yanı windows daha kendini tanımlayamıyor ne orjinal logosu var ne de korsan kopya çok tuaf oldu :)

arkadaslar kurdum. bilgisayarımda sp1 vardı. orjinal yaptı fakat sp1'i sildi. sp1 li olarak etkinleştirme programı var mı hiç?

şimdi bende denedim .önce framework4 hatası verdi onu yükleyince oldu.şimdilik bir sorun gözükmüyor.bakalım nekadar sürecek.sunanların eline sağlık

arkdaşım trojan var demişsin bu tip programların tamamı virüslüdür hiç şüphen olmasın zararlı bir yazılım yok hiç şüpheniz olmasın

önemli değil arkadaş trojan var demiş benim bir kişinin değil genelin söylediği önemlidir gönül rahatlığıyla kullanın

Arkadaşlar bu akşam itibarıyla bu crack'i denedim. İşe yaradı. Arkadaşa teşekkür ederim. Bakalım ne kadar kullanabileceğiz. İnşallah 1 ay sonra gene cevap yazarım.

hp notebook umda sp1 64 bit sürümünde denedim şimdilik sorunsuz gibi updateleride yapıyor tşkler

Geri