gelin düzgünce tartışalım ama düzgünce;HAGİMİ_caRLOSMU???

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
GELİN DÜZGÜNCE TARTIŞALIM AMA DÜZGÜNCE.. 25 yaşındaki Tuncay bonservisi elinde başka takıma gidince onu hainlikle suçlayan fenerliler, bonservisi elindeki 35'lik R.Carlosu alınca "dünya" takımı olduklarını beyan etmeye başlamışlardı.....
Hagi-022.jpg

Ama nasıl BİR mantıksa R.Carlosu HAGİYLE KIYASLAMA TEŞEBBÜSÜNÜ DÜŞÜNMEYE BAŞLADILAR....

Fakat uA'dan ince bir ayar yediler
"Hiç tartışmayın arada çok fark var!
Hagi ince zeka
Carlos kaba kuvvet!
İkisi de vuruyor ama Hagi estetik,
Carlos düşen tetik!
Şiirsel goller Hagi'den...
Ayrıca aradaki en büyük fark;
Hagi 31'inde geldi 6 sene oynadı damakta futbol tadı bırakıp gitti...
Carlos 35'inde geldi. O da oynasın altı yıl, görelim bakalım, sonra kıyaslayalım!..."

Osmantanburacı diyor ki:

Carlosca da konuşabilirim

Real Madrid gibi bir takımda 11 sene oynamak her babayiğidin harcı değil!
Bravo Roberto Carlos. Sen tarihe geçtin. Futbol ömrünü dünyanın 1 nolu takımı Real Madrid'de tamamladın. Helal olsun
Georghe Hagi Real'de tutunamadı! Baktı olmuyor vınladı gitti…
Demek Carlos daha iyi…
Ancaak, olaya şöyle de bakabilirsiniz;
Hagi kendine güvenli, ve korkak değil, cesur. Ben nereye gitsem oynarım diyen cinsten…
Carlos öyle değil;
Korkak ve içe dönük! Gözünü açmış Real'i görmüş, ömrünü orda geçirmiş. Başka bir kulübe gitmeye yüreği yetmemiş. Acaba Fenerbahçe'yi gözüne kesti de mi geliyor!...

Bitmedi;
Hangisi daha büyük diyenlere bir örnek daha;
7 sene önce Galatasaray'ın Real Madrid'in elinden Süper Kupa'yı alırken Hagi'nin Carlos'a attığı ve Roberto'nun 'bakkala gittiği' çalımı bir hatırlayın.
Ben oradaydım, sahneyi gördüm, Carlos'un yüzünün kızardığını da…
Maçtan sonra üç gün yemek yememiş!
Karar sizin.
hag_geciyor.jpg

O ÇALIMIDA BİRAZDAN ATACAĞIM BURAYA

Sevgil OSMAN TANBURACI ABİMİZ
ŞİMDİ SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZÜNÜZ VARSA BUYRUN SÖYLEYİN BEN BURDAYIM!!!!

VE bUrAdayız​

Hagi ince zeka
Carlos kaba kuvvet!
Carlos düşen tetik!
Carlos 35'inde geldi. O da oynasın altı yıl, görelim bakalım, sonra kıyaslayalım!..."

hocam burası çok süper olmuş ya konu çok süper

Hagi ince zeka
Carlos kaba kuvvet!
Carlos düşen tetik!

hocam burası çok süper olmuş ya konu çok süper

:clap:clap:clap TamameN KatıLıyoRum :goz:
AraLarındaki En Açık FaRk : Biri Galatasaray'lı Biri Fenerbahçeli :goz:

evet düzgünce tartışalım diipte böyle taraflı bir yazı yazılması baya düzgün olmuş..neyse olaya dönersek..hagi ve roberto carlosu kıyaslamak saçmalık..çok ayrı kulvarda çok ayrı iki yıldız..roberto carlos tartışmasız dünyanın en iyi sol beki ve real madrid gibi bir takımda oynarken niye başka takım gitsin..buna korkaklık demek bence hainlik olur..hagi sanki keyfine geldi galatasaraya..oda real madridde tutunsaydı hiç sanmıyorum ben cesurum ben supermenim hedeelee hödelee höytt diip galatasaraya gelsin..avrupada tutunamayıp galtasaraya gelmiştir..roberto carlosta artık emeklilik zamanını fenerde geçirmeye gelmiştir..özet olarak roberto carlos bir dünya yıldızıdır hagi galtasaraya geldikten sonra yakaladığı havayla dünya yıldızı olmuştur..bana sorsanız hangisini istersiniz diye 30 yaşına kadar olan carlosu otuzundan sonra ise hagi yi tercih ederim..kısacası bırakalım şu çoluk çocuk muhabbetini..benim babam senin babanı dövere dönüyor iş..yahu işte türkiyeye bir dünya yıldızı gelmiş onu yok hagiyle yok mehmetle ahmetle karşılaştıracağımıza sahip çıkalım ki diğer dünya yıldızlarıda ülkemize gelsin..

Bu sorunun cevabı bizde hakemlerde Haginin oynadıgı macları yöneten veya haginin yönettiği maclarda hakem diye ortada gezinenlere sormak gerekir :) :) :): )

Tabiki Cevapp:I Love You Hagii Number one

aga o çalım neydi öyle yaa dün gibi hatırlıom :D:D hagi işte 1 numara adam:clap

Geri