Flash-Noob
New member
demokrasiyi başkalarının hakkını gasp etmek için kullanamazsın. sınırsız demokrasi, sınırsız özgürlük faşizmi, diktayı getirir. demokrasiyi korumak istiyorsan onu güvenceye alacak sınırlamalar getirmelisin. millete demokrasi dersi vermeye çalışanların dersini iyi çalışmış olması gerekiyor.
Evet CHP ye verelim zaten onlar senelerin sinirlamalari getirdiler. Ellerinde bir ilke kitabi, politikacilar oldugu halde siyaset degil Cumhuriyetin koruculugu ile yetindiler. Cumhuriyeti onlar kurmadiki yalniz onlar korusun. Ama onlar hem Cumhuriyet bizim hem bu devletin gercek sahibleri biziz, sistemin, askerin sahibi biziz dediler. Ben bu hükümet gelmeden önce Türkiyemdeki bütün milleti agzi bant ile yapistirilmis kisiler olarak görüyordum. Hem Atatürkün kurdugu partiyi emanet olarak aldilar hemde "Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir " sözünü herhalde "Egemenlik kayitsiz sartsiz CHP nin dir " olarak karistidilar.
Akp yi din kullaniyor diye suclarlar, megersem adamlar hem dinlerini yasiyor hemde dinlerine göre uygun davranislarda bullaniyorlar, burada dini kullaniyorlar diyemessiniz, cünkü amel var.
CHP dini kullanmaya calisiyor ama bir etki yapamiyor, cünki amel yok, amel olsa, müslimanlara yakisir sekilde yasasalar dinimiz emrettigi sekilde konusmalari olurdu.
CHP liler ise bizi millet degil insan yerine bile koymuyorlar. Bu durum öyle oldugunda "Egemenlik" milletinse bizi millet olarak görmüyorlar ama bizden utanmadan oy istemeye geliyorlar.
Gelelim demokratie meselesine. Demokratie bize nereden ulastiki?
Avrupadan diyelim, simdi 50 seneden beri önceki hükümetler bir halt edemediler. Dedigimiz veya bize verilen Cumhuriyetin istikamatine bir hayirli adim katamadilar. Bu kadar uzun zamanda basari yoksa ben bunu ancak oyalamak ve göz bulandirma ile degerlendiriyorum. Bu rotayi Atatürk bize öngürdü ve o yolda dünyanin en gelismis ülkelerin standartlarini yakalamaya calisiyoruz.
Bu hükümet geldikten sonra kisa sürede Atatürkün ön gördügü rotayi benimsedi, Avrupa bile sasti, imam hatipte yetisen müslüman birisi Demokratiye daha yakin ve gercekten Türkiyeye demokratiyi getirmeye daha istekli. Bu senelerden beri takip ettigim Avrupa medyasindan bir özettir.
Demokrasi dersimi istiyorsunuz o zaman adam gibi Türk parlementine calisan kisileri secin. Türkiyenin önünü kesen, frenliyen, ortaligi karaktersiz ve ucuz konular ile etkiliyenleri veya fikirsiz adimlar ile her sefer Anayasa mahkemesine kosan kisileri rededin. Bakin kisa sürede biz Avrupanin parmak issirabilecegi bir demokratiye sahib olacagiz.
Nerdemis sinirlamalar getirmelisin. Evet sinirlamalar hosunuza gidiyor degilmi?
Milletin agzi kapali
Düsünceleri kisitli
Beyinleri dar görüs
Sizin medyaniz ile beslenmis
Cebinize calisan rekabeti düsman bilen
Cagi 200 sene daha yakalamiyan
Bir Türkiye istiyorsunuz.
Olmaz böyle, Türkiye cok hizli ilerliyor, sizler ancak tekerlegin altinda kalirsiniz, cekilin kenara