Gecenin 2 Fıkrası:)

ya anlamıycak ne var 1.cide kadın adamına serzenişte bulunuyor bu kadar yıl evliyiz benide şu eşek gibi osu..ta os..ta becermedin diyor 2.cide ise hoca ölmesine rağmen mal büyükmüş doyamadım dediği karısı orayı işaret ediyor akadınlarda duayamadık diye hayıflamnıyor .mesele bu...:) pess yanii mal hakkaten iyimiş dememkkii:)

yaw mesele hocanın aletle ilgili işte aleti gorunce doyamadım diyo kadın komşular da bu kadar buyukmuş duyamadım haberim nası olmadı tüh modundalar :D

BAK SEN ÇOK İYİ ANLAMIŞSIN:) ANLAMIYCAK NE VARSAA PES YANİİ:) SAOLASIN..

hocanın alet tam kalkmış karyıyı yapacakmış buda arkadaşına anlatacakmış arkadaşı o yüzden DUYAMADIM diyor :)

Beyler Ben anladım arkadaşın dedi gibi Mersem Kadın Adamı Dövüyomus onun sesini komsular
kadın sanmıs oda ölünce duyamadım hesabı üzül :D

gülünecek bir fıkra anlatıım bilmece yaptınız be yaa:) hocanın büyükmüş iştee..komşular duyamadık diye dövünmeye başlamışlarr..karısı ise doyamadım diye ...pess

büyük olduğunu duyamamıuş sanırım.

χ∂αηтє23χ;3228424' Alıntı:

ya anlamıycak ne var 1.cide kadın adamına serzenişte bulunuyor bu kadar yıl evliyiz benide şu eşek gibi osu..ta os..ta becermedin diyor 2.cide ise hoca ölmesine rağmen mal büyükmüş doyamadım dediği karısı orayı işaret ediyor akadınlarda duayamadık diye hayıflamnıyor .mesele bu... pess yanii mal hakkaten iyimiş dememkkii

adam bak anlamışş anlamıycak ne var:))):durdurun

GüzeLmiş.........

Geri