Gecenin 2 Fıkrası:)

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
FIKRA-1--

ADAM KÖYEDE YAŞAMAKTADIR VE ODUN SARDIĞI EŞEĞİYLE EVE DÖNMEKTEDİR. AMA HAYVAN 10 ADIMDA BİR YÜKÜNÜ YIKMAKTADIR.ADAM SOPAYLA EŞEĞE YÖN VERSEDE BU BÖYLE DEVAM EDER GİDER.SONUNDA ADAM EŞEĞİNE İYİCE SİNİRLENİR VE ULAN BEN SENİ ...MESSEM BENDE ADAM DEĞİLİM DER VE DÜŞE KALKA BÖYLECE EVE GELİRLER AMA ADAM KAFAYA KOYDUĞUNU YAPAR İNDİRİR YÜKLERİ VE BAŞLAR HAYVANA... AMA O ARADA DA HAYVAN DEVAMLI YELLENMEKTEDİR...CAMDAN OLAN BİTENİ GÖREN ADAMIN KARISI KOŞA KOŞA GELİR VE YERE ÇÖEKER BAŞLAR DÖVÜNMEYE..; ULAN ADAM ULAN ADAM 40 YILDIR EVLİYİZ AHA BENİ BİKEZ BİLE SÖYLE OS..TA -..O... TA YAPMADIN YA YAZIKLAR OLSUN SANA DER...​

FIKRA-2-KOPMAK YOK...

KÖYÜN İMAMI GÜNÜN BİRİNDE ÖLÜR SABAHA KARŞI EVİNDEN ÇIĞLIKLAR DUYULUR.. KONU,KOMŞU KADINLAR YIKILIR EVE BAŞSAĞLIĞINA..ÖLÜNÜN ÜZERİNDE BİR ÇARŞAF VARDIR VE AĞITLAR BAŞLAR EVDE..
İMAMIN KARISIDA AĞLAMAKTADIR DÖVÜNEREK
..DOYAMADIM KOMŞULARRRR DOYAMADIMMMM...EĞİLİR KADININ BİRİ ULAN KEZBAN NE DİYE AĞLIYON KURTULDUN İŞTE DEVAMLI DAYAK YEMİYORMUYDUN SEN HOCADAN?

HOCANIN KARISI KADINA DERKİ AÇTA ÇARŞAFI BİR BAK BAKALIM HOCAYA DA ONDAN SONRA KONUŞ DER.. KADIN KALDIRDIP KAPATIR ÇARŞAFI BAŞLARR DÖVÜNMEYE..DUYAMADIM KOMŞULAR DUYAMADIMMMMM...​

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın bir zahmet.

yav arkadaşlar anlamayacak ne var, çift porsiyonmuş malzeme.

yaw mesele hocanın aletle ilgili işte aleti gorunce doyamadım diyo kadın komşular da bu kadar buyukmuş duyamadım haberim nası olmadı tüh modundalar :D

anlşımayacak b, şe yok hoca dikmiş....:clap:clap:clap

çokmu Büyükmüş Yaa ölünce Bile Dik Gitmiş Anlaşılan..vah Duyamayanlaraaa:)))hahahahah:)

hayır bea buyuklukle bı alakası yok ....komsusu carsafı kaldırıp baktıgında hocadakı morlukları gorur we komususu usulur bu duruma duymadım komsular dıe bagırır..yanı karısı hocayı dowuomus...ben ole anladım

Geri