Geceden Kalma Geyikler...!

DrEaM_y

Banned
Reaction score
0
ARARSA Hafif mesrep kadina sorarlar: - Sevisirken kocanizla konusur musunuz? Kadin siritarak cevap verir: - Ararsa neden konusmayayim?

VICDANININ SESI Doktor John hastasiyla atesli bir seks yaptiktan sonra, oturup düsünmüs: - "Keske yapmasaydim ama olsun.. Tüm doktorlar meslek hayatinda hastasiyla yatmistir" Der ve kendini avutmaya çalisir. O sirada vicdanindan bir ses gelir: - "Ama John sen bir veterinersin."

IKI DENIZCI Iki denizci oturmus sohbet ediyorlar; - Sana iki haberim var, biri iyi, digeri kotu. - Once kotusunu soyle. Biz seninle zamanimizin cogunlugunu seferde gecirirken karilarimizin dostlugu cigrindan cikti, ikiside lezbiyen oldu!. -Vay canina!, Peki iyi haberin nedir?. - Senden hoslaniyorum!...

MINI ETEK Temel Dursun'a arabasinin öyküsünü anlatiyordu: - "Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. Bir süre gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. Mini etegini iyice yukari çekip, - 'Benden ne istersen alabilirsin' dedi, ben de arabasini aldim. Dursun : - "Iyi etmissin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi." ..

YÜZÜNÜ KAPAT Temel bir gun denize girmis ama cirilciplak. Koyun cocuklari saka olsun diye Temel'in butun elbiselerini alip kacmis, zavalli Temel de denizde oylece kalakalmis. Beklemis gelen yok giden yok. Yardim edecek kimse de yok. Hava biraz kararinca ne yapsin bizim Temel cikmis denizden. Hemen az ilerdeki otlarin arasindan usulca koyune dogru gitmeye baslamis. Otlak > bitince evine de az kaldigi icin on tarafini eliyle kapatarak evine dogru kosmaya baslamis. O sirada O'nu goren babasi bagirmis: - "Ula salak usak, orani kapayacagina yuzunu kapasana, kim taniycak orani?"

Geri