Gece Yatarkan Ümüğünüze Karabasan Çöktümü ? xDDD

Sizinde başınıza bu olay geldi mi ?

• Evet

Kullanılan: 49 45.8%
  • Hayır

Kullanılan: 58 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    107
Yok bu yaşıma kadar daha böyle bir karabasan olayı ile hiç karşılaşmadım ama bir
gün "çökerse bu karabasan" buradan durumu sizlere bildireceğim iyi forumlar dilerim : )..

başına bi gelsinde :D O zaman görürsün :D

gelmesini 4 gözle bekliyorum şu yaşıma kadar 1 kere yanaşamadı varsada :D inanmıyorum bole bıseye mılletın uydurmasıdır bence ama gercekten varsa gelirsede yaşadıklarımı sanıye sanıye burda anlatırım sıze :D

cııkk, başıma gelmedi, gelmesinide istemem :gulumseCocuk:

National geographic te bi belgeseldede izlemiştim insanın nası hissettiğini fln

Evet böyle bir şey yaşadım çok aciz bir durumdaydım hiç kıpırdayamıyordum her kimse ona yumruk atmaya çalıştım elim kolum sanki taş kesildi en sonunda dilimi çıkarttım yalarım ulan a..k. p...vengi dedim(içimden diyebildim) bi anda her şey çözüldü şerefsiz kaçtı, sonra düşündüm kimdi bu şerefsiz ter içindeydim kalbim çok hızlı çarpıyordu acaba kalp krizimi geçiriyordum yoksa biriyle kavgamı ediyordum halaaa kararsızım....

Evet böyle bir şey yaşadım çok aciz bir durumdaydım hiç kıpırdayamıyordum her kimse ona yumruk atmaya çalıştım elim kolum sanki taş kesildi en sonunda dilimi çıkarttım yalarım ulan a..k. p...vengi dedim(içimden diyebildim) bi anda her şey çözüldü şerefsiz kaçtı, sonra düşündüm kimdi bu şerefsiz ter içindeydim kalbim çok hızlı çarpıyordu acaba kalp krizimi geçiriyordum yoksa biriyle kavgamı ediyordum halaaa kararsızım....

Çok güzel anlatmışsın :d

Bir kaç defa geldi.
Ama bu olaydan korkmamıza gerek yok.
Dini bütün olursanız eğer, vesvese etmezseniz.
Ve Güzel Dualar ile uyursanız.
İnşallah hiç bir şey olmaz.

ben dua felan etmedim tam tersine çok ağır küfürler ettim böyle bir durumda kalana dua etmesini değil KÜFÜR ETMESİNİ TAVSİYE EDERİM.

buna uyku felci denir. beynin uyandığınızın farkında olup diğer organlara sinyal göndermemesi durumudur ve beyniniz ve gözleriniz dışına hiçbir organınızı kullanamazsınız. Bende yaşamayanlardanım...

geçen sene basmıştı.
ne oluyo filan dedim kendi kendime gecenin bi yarısı.
ellerim aykalarım hiç bir yerim kıpraşmıyodu.
ranzanın altında yatan kardeşime kalk ulan çarpıldım diye seslenmeye çalıştım ses de çıkmıyo benden =)))
bir müddet sonra çözüldüm ve mutfaga gidip soğuk bi bardak su içip tekrar yattım.
sabah uyandıgımda bu olaydan kimseye bahsetmedim. korkmuştum :)

iki defa başıma geldi...... ilkinde korkudan felc olmuştum sonrakinde resmen hazırlıklıydım tadını çıkardım :D çünki bu meret her neyse gelmeden önce hissediyosun

Benim başımada hiç gelmedi Allaha şükür .

İnş. gelmezde :D

Tecrübe edinmiş arkadaşların anlattğına göre harbi feci bişeymiş :)

benim başıma geldi tatildeydim ablamın yanında . gecenin yarısı bi gözlerim açıldı ortalık karanlık hareket edemiyorum istesemde olmuyo . korkup ses çıkarmaya çalışıyorum ağzın açılıyo ama sesin çıkmıyo çok korkutucu bi durum...

bazen oluyo gerçekten kötü birşey,besmele çektiğim zaman uyanabiliyorum

Geri