Gece Yatarkan Ümüğünüze Karabasan Çöktümü ? xDDD

Sizinde başınıza bu olay geldi mi ?

• Evet

Kullanılan: 49 45.8%
  • Hayır

Kullanılan: 58 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    107
bana 5 veya 6 kez oldu değişik bir duygu gercekten felçli gibisin ilkinde çok korkmuştuım sonra alıştım hemen dua okuyorum sonra dalıyorum uykuya ha bi de halk arasında boy abdesti alman gerken durumdaysan ve öyle yatıyorsan oluyor derler :D

Puhahah
Bu çok açıklayıcı oldu abi:gulumseCocuk:

bana 5 veya 6 kez oldu değişik bir duygu gercekten felçli gibisin ilkinde çok korkmuştuım sonra alıştım hemen dua okuyorum sonra dalıyorum uykuya ha bi de halk arasında boy abdesti alman gerken durumdaysan ve öyle yatıyorsan oluyor derler :D

dai evet abdest almadan yatarsan insanda bi eksiklik hissediliyor..

Bu en çok yurtta kalan çocuklarda oluyor .. Ben buna birebir şahit oldum ..

Geceleyin yurtta ne su var ne de başka birşey ...

Bu çocuklar artık ne yapıyorsa bilmiyorum :D

Öyle yatıyorlar... Ondan karabasan hurrra :D

Uzun senelerdir var başımda ama olay olurken aniden uyanıyorum artık. Alışmışım hiç olmuyor bu aralar.

ben yurtta kalırken 3 arkadaşa oldu birer gece arayla sıra bana gelmişti ama olmadı :D

inş olmazda iyi olmuomuş haraket ses bişi yapamıon kötü bişi ya geç yatın olmasın :D

Bana 1 kere olmuştu bayada bi bağırmaya çalıştım ama nafile :saskin

Benden Korkuyor Bu Karabasan :hhmanD

bana çok garibi oldu gece yataktan düştüm hareket edemedim konuşamadım ağladım sanıyodum ama gözümde yaş bile yoktu sabah yerde uynadım

1 kere oldu , 3-4 sene oluyo dün gibi hatırlarım.
nefessiz kaldım , bağıamadım , aklıma hiç bişey gelmedi ..

Hiç olmadı çok şükür... :D

Açıklama İçin Çok Teşekkür Ederim Küçükken Bana Olmuştu Gözlerim Açıktı Beynimde Yerindeydı Anneme Bağırmak İsterdim Ama sesim Çıkmazdı Ve Dediğin Gibi Göğsümün Üstünde Bir Ağırlık Sezdim.Çareyi İse Tekrar Uyumakta Buldum.​

Selam arkadaşlar.. benim bildim kadarıyla bilimsel yonu deilde bu olayın 3 harflilerle ilgili oldunu biliyorum bildim kadarıylada başı boş gezen bu tayfadan olan warlıklar bazen insanları gelip rahatsız edermiş..gelenin warlığın kim yada neye hizmet ettini tam olarak bilmesemde bu sekilde biliyorum....

Bence Yalan :) Bilinç Altında Canlandırıyorsunuz Böyle Şeyleri....

Arkadasların Dediği Gibi Güzel Dualar Okuyup vede Aklınıza Kötü Şeyler Getirmez İseniz Hiç 1 Şey Olmaz...Ki Bana Olmadı

Yıllar önce olmuştu ...

Gelmedi gelmez de inşallah.Yani bu karabasan bi tür fonksiyonları bi kaç saniyeliğine kullanılamaz hale getiriyor.Bağıramasanız bile Besmele çekin gider

bu saçma sapan olay hıc basıma gelmedı ınanmamda :D

Geri