Gece Operasyonu

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
hehe ne guzel gecmıs sevgılı arkım benım bızım orlardan gecme sakın tamam mı ne var ne yok goturuyon yaw ınsan barı bı foto koyar oraya

gösteriş önemli deildir suan için en iyisi olmadığı için foto koymuyom en iyi indexim olursa onu koyarım ama en iyisi sadelik

güzel güzel .. +10 imaj hiçbirşey sadelik herşey :D ( yalan )

yesinler senin gece operasyonunu :D eline saglık

neden txt ?

abi anlamıyorum neden txt atıp duruyorsunuz galerilere fso filen atın ne bilim sitelere uyarı bırakın index cakın neden txt'te yada yonlendirme yapıp oyle fso atın tuhaf :eek:

neyse al dostum sana kıyam olsun :cool:
######################################################################

$dbhost = "3dteam.info";
$dbuname = "kondrat";
$dbpass = "4OSij6gM";
$dbname = "3dteam";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9";
$gfx_chk = 0;
$subscription_url = "";

/*********************************************************************/

öğreniriz txt atalım uzun kalsın :=)

index le istersen benden sana kıyak hack teşfik için :) üsteki mesajımda şifreleri verdim istedini yap :D

arkadas butun gece bununlamı uğraştın sanırımı biraz değişik bir misyonun var galerilere ölümm hepsine txt koyalım bize hacker desinler dimi =) oılsun onu bulamayanlarda var tebrikler.....

He£aL oLSuN Ne DiYeLiM ßizDe ßaSARiZ ßiR iNDeX oLuR ßiteR ZaMaN'i VaR..:D

herkez çok bilmiş nedense bu sıralar rahat ol zebani arkadasım onalraı zide bilioz siteye firekt index basmak yerine bçöle basıom txt atıom ama ölede bırakmıom php fsoda sokup server hacklemeye çalısıom okemi koçum config.php ler hezaman tutmaz onuda ben sana söliyem çok bilmiş neyse

Bişey yapmaya uğraşan birini niye aşağılara çekmeye çalışırız ki ? Tebrikler arkadaşım..İyi İş..

Geri