GebzeLi
Altın Üye
Tüm dostları selamlayarak yazıma başlamak istiyorum.. Bildiğiniz gibi uzun süredir aranızda yokum aslında bi ara vardımda şu aralar yokum
Eski ortamı özlemiyorda değilim ama ileride Hackhell'in eski günlerine dönmesi tek temennim..
GebzeLi yani Burak daha doğrusu ben(!) sıcak bir Haziran ayında Kadıköy'de dünyaya geldim. Zaman öyle bir geçiyor ki anlamış değilim geldik bu hallere.. Daha göreceğim neler var herkes gibi benimde merak konum açıkçası
Küçükken çok tatlı ama bi o kadarda yaramaz bir afacanmışım anlatılanlara göre. Büyüklerimin her fırsatta anlattığı fakat benim hatırlamadığım çok yaramazlıklarım var.. Anlatılanlardan en korkuncunu bende sizlere anlatacağım fakat sakın hakkımda bi önyargıya varmayın
4-5 yaşlarındayken bizim evin kömürlüğünde yavru kediciklerin gözünü(!) çıkarmışım. Bu hunharca hareketi neden yapmışım o zamanlarda hala anlam veremem ama çocukluk diyip geçelim
Zaman akarken ilkokula başladım hepiniz gibi. İlk ve orta öğrenimi Gebze İlköğretim Okulu'nda tamamladım. Okulda ilk okumayı ben ve Fatma diye bi arkadaşım beraber sökmüştük. Hatırlarsınız o zamanlar kırmızı kurdaleler falan törenlerde takılır. O zamanları hatırlar yad ederim
Falan filan derken hala görüşmekte olduğum çok iyi arkadaşlıklar edindim 8 senelik ilkokul hayatımda. İlkokul yaşantımı bitirmeden eklemem gerekir. 6. sınıfta Gebze Balkanspor'da amatör olarak futbol oynamaya başladım. Haftaiçi hergün antrenmanlarımız vardı normalde kanat oynuyordum. Bir gün zorunluluktan kaleye geçtim. Geçiş o geçiş zaten ondan sonra kaleci oldum sebahattin hocam kaleci olmamı istemişti daha doğrusu. Bende 2-3 kurtarış yapınca aslında kendime biraz güvenim gelmişti. Gün geçtikçe yeteneğimin farkına varmıştım. 2.5 sene boyunca kalede görev yaptım. D Genç- C Genç ve B- Genç derken talihsiz bi sakatlık yaşadım. Sol bacağım kırılmıştı ve ameliyat olmam gerekiyordu. Ameliyat olduktan sonra uzun bi süre futbol oynayamadım iyileştikten sonrada futbol oynamaktan soğumuştum. Hocam babamı ve evi birkaç kez aradı fakat ben pek istekli değildim açıkçası biraz korkmuştum. Bilhassa o sıralar halı sahada yaptığımz maçlarda bile bacağımdaki ağrıyı hissediyordum. Neyse uzatmayalım futbol yaşantım kısa sürdü işte.. Derken ilkokul bitti liseye başladık falan. Lise hayatımda bi dönüm noktasıydı yapmadığım şeyleri yapmaya başladım. En basitinden sigarayla tanıştım falan filan..
İlk sevgilim Lise 1 de olmuştu falan filan..
Her açıdan bana ilklerimi yaşatmıştı Lise. Ayrıca bir takım başarılarada imza atmıştım. Liseler arası münazara yarışmasında okuldan seçilen 4 kişilik grup içindeydim. İlçe 1.si olmuştuk. Lise 3'te Gölcük Donanmasının 18 Mart Çanakkale Zaferi hakkında düzenlediği kompozisyon yarışmasında 3. seçilmiştim. Bunun gibi bir çok başarıya imza atmıştım. Aynı şekilde okul takımındada görev yapıyordum. Başlayamadan bitirdiğim futbol hayatıma okul takımında devam etmiştim. Lise 2 Lise 3 ve Lise 4'te okulun kalecisi bendim. Ama ne yazıkki okul takımıyla elle tutulur bi başarı gösteremedik..
Güzel ve eğlenceli bi 4 sene geçirdim. Şükür sınıfta kalmadan liseyi bitirdik. Son sene köppek gibi ÖSS'ye çalışıyordum ne yapıp ne edip üniversiteyi kazanmam şarttı. Azmettim başardım Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği'ne kayıt oldum. Jeoloji bölümüne girdiğime bi süre sonra çok ama çok pişman oldum. Gerek bölümü bitirenlerin açıkta kalışı gerek mesleğin yapıma uymaması beni çok rahatsız ediyordu. Bölüm hocalarıylada az papaz değildim. En fazla iki sene tahammül edebildim. 2. senede ÖSS'ye tekrar girerek başka bi bölüme gitmek istiyordum. Şükür ki artık Jeolojiden kurtulmuştum. Ve şuan okuduğum bölüm olan Gemi Makineleri İşletme'ye girdim.
Okulum dışında bir kaç bilgi daha vereyim sizlere
Hayatımda vazgeçilmez ve olmazsa olmaz dediğim şeylerin başında ailem ve Galatasaray geliyor. Küçüklükten beri koyu bi Galatasaraylıyım. Herkesin bildiği gibi arabalarda olmazsa olmazımdır. Küçüklükten beri hep ilgi alanım olmuştur nedenini bilmiyorum ama arkadaşlarım bana araba sapığı diyorlar
Hobilerim müzik dinlemek, internet, sinema ve seyahat.
Hayatım okumakla geçtiği için hayat hikayemde dolayısıyla bu şekilde oluyor. Daha kapsamlı bir yazı yazabilirim ileride tabi bunun için bayağı bir vakit olması gerekiyor böyle ayaküstü anca bu kadar
HAYATIMDAN KARELER
İşte bu fotoğraf o kedinin gözünü çıkardığım yıllar sanırsam..

Bu da ilkokul yıllarım
Lise yılları..
Ve en son halim
GebzeLi yani Burak daha doğrusu ben(!) sıcak bir Haziran ayında Kadıköy'de dünyaya geldim. Zaman öyle bir geçiyor ki anlamış değilim geldik bu hallere.. Daha göreceğim neler var herkes gibi benimde merak konum açıkçası
Küçükken çok tatlı ama bi o kadarda yaramaz bir afacanmışım anlatılanlara göre. Büyüklerimin her fırsatta anlattığı fakat benim hatırlamadığım çok yaramazlıklarım var.. Anlatılanlardan en korkuncunu bende sizlere anlatacağım fakat sakın hakkımda bi önyargıya varmayın
Zaman akarken ilkokula başladım hepiniz gibi. İlk ve orta öğrenimi Gebze İlköğretim Okulu'nda tamamladım. Okulda ilk okumayı ben ve Fatma diye bi arkadaşım beraber sökmüştük. Hatırlarsınız o zamanlar kırmızı kurdaleler falan törenlerde takılır. O zamanları hatırlar yad ederim
Okulum dışında bir kaç bilgi daha vereyim sizlere
Hayatım okumakla geçtiği için hayat hikayemde dolayısıyla bu şekilde oluyor. Daha kapsamlı bir yazı yazabilirim ileride tabi bunun için bayağı bir vakit olması gerekiyor böyle ayaküstü anca bu kadar
HAYATIMDAN KARELER
İşte bu fotoğraf o kedinin gözünü çıkardığım yıllar sanırsam..

Bu da ilkokul yıllarım

Lise yılları..

Ve en son halim