Gebermiş pkk soysuzlar (+18)

Köpek bile ekmek yedıgı kapıya pislemez.......
Asla şiddeti taswıp etmıyorum fakay bu watan haınlerı bunu hakedıyolar....
serefli ordumus daha bunların cok hakkından gelır.......

açılım macılım deyıpte mılletın aklını bulandırmayın.....

yerım sızın acılımınızı macılımınızı........

haahahahh hah gece gece canım sıkılıyodu iyi oldu bunları görünce moralim düzeldii ama bunlar için ölüm kıssadan kurtuluştur keşke biraz işkence videoları olsa

bize bunlar yetmez daha fazla istersiz

Bugün şanlı bayrağa baktım o hani gururla söylediğimiz gökyüzünün kızıl ve beyaz süsü TÜRK BAYRAĞI..., belki hiç bir gencin vatan-millet umurunda olmayabilir hani ben bunu da inanmıyorum ama belki de gerçekten dedikleri gibi gençliğimizin yolu yol değildir ama artık cevap arıyorum etrafıma bakıyorum içimde GENÇLİİİİİİİİİİİİİK YOLCULUK NEREYE diye sormak geliyor, hayır gerçekten de olamaz ATA'M gençliğe o kadar güvenmiştik ki CUMHURİYET'i bize devretmişti ama korkuyorum acaba biz bu emanete sahip çıkabileceğiz mi?..Ata'm "TÜRK övün,çalış,güven" demişti ama ATA'm övüncek neyim kaldı?..Çalışcak umudum yok...GÜVENCEK yer mi kaldı?..Yanlış anlamayın bunlar benim düşüncem değil genellikle herkesin ağzından çıkan kelimeler sorular ama ABİLERİM, ABLALARIM ecdadımın üzerine yemin ederim ki de biz bu emanete sonsuza dek sahip çıkacağız her şey göründüğü gibi değil TÜRK gençliği hala vatanını-milletini seviyor ALLAH'ına PEYGAMBERİ'ne aşık ben bunları görüyorumda söylüyorum ama korkumuyor da değilim yaa herkesin dediği gibiyse GENÇLİK yolundan sapmışsa...artık ne diyelim İNŞALLAH bu dualarımız kabul eder günahlarımızı affeder ALLAH TÜRK GENÇLİĞİNİ YOLUNDAN ŞAŞIRTMASIN İNŞALLAH...NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

ben fotolarda ölmüş insanlar değil hayvan leşleri görüyorum.

bu kobra helikopterler çok fena öldürüyor

canları acımıştır soysuzların!
Türkiye'ye ne verdilerki ne istemeye hakları var?
hırsızlık, gasp, uyuşturucu, kadın ticareti, kaçakçılık ve dha bir çoğu onlardan çıkıyor...
ne verdiler?

Yazıkkk, başka milletleri oyunlarına alet olmuş; cahil, töre gibi aşiret saçmalıklarına ve şıh-şeyh-ağa emirlerine uymayı kendine vazife bilmiş gariban, aç, eğitimsiz ve bir o kadar da inat bir toplumun hayvanlara bile yaraşamayacak şekilde ölmeyi haketmemiş evlatları...

Ben aslen En İyi Kürt, Ölü Kürttür tezini savunanlardan olsamda bi nebzede acıyorum...
Herbiri vatana millete yararlı olabilecek; bu ulusu, bu toplumu diğer memleketlerden çok daha üstün yapabilecek kabiliyette insanları olan bu toplumun böyle harcanması üzüyor beni.

Keşke 1950 lerde yaşasak yeniden...
O zamanların gazeteleri geçti elime geçen de...
Diyarbakırlı bilmem kim İstanbul'da iftar yemeği için direkler arasına çadır kurdurup 10 gün boyunca aş dağıtmış..

Nerde o günler şimdi....

kürt ve türk kardesleri birbirine düsürenlerin Allah tez zamanda belasını versin

Ne güzel ağızlarına sıçılmış orospu çocuklarının..! kanı bozuk itler.. aynen bunları öğütücüye sokucaksın...canlı canlı hatta...! anasını siktimin kanı bozuk itleri.......sizin sonunuz bu işte...

Soysuzları toprak nasıl alır ona şaşıyorum

helal olsun size türk askerleri elinize kolunuza gözünüze sağlık

canları cehheneme bütün pkk lı ve pkk yandaşlarının böyle cesetlerini görmek dileği ile .... gaddar laz

Yıldırayy Bu fotoğraflar Yalan , palavra !

Bu Fotoğraflar Gerçek olmaaz...

PKK Lılar bunlar olamaz !

Yanlış Anlamayın :D Bu Soysuzlarda Beyin Nerede ? 3. Resimde Beyni Çıkmış bunlarda Beyin Var mı ki dışarı çıkıyor =)

az bile yapılıyor...

Geri