Gebermiş hain terörist resimleri +18

Bunlar illegal resimler...İnsan haklarına aykırı yayınlanmaları...ama şunu söliimki içimde güller açtı görünce..ihanet ettikleri topraklara gömülmeleri ne kadar kötü bişey..boşuna yer kaplıyorlar..

bu aptal oğlu aptallar ne zaman TSK ile uğraşılmaması gerektiğini anlıyacak. Alayınıza kefen Alayınıza TSK

burada ölenler insan lan insan şerefsizler köpekler bunlarda allahın kulu filistinlilerden hiç farkları yok bu kanın durması için çaba sarf edeceğinize neler söylüyorsunuz.

arkadaş ne filistini neden bahsediyorsun sen. filistini israil denen kahpe yahudi soyu şerefsizce kendinin sayıp katliam yapmaktatdır. Filistindekiler kendi toprakları namusları şerefleri için ölmektedir. bu onun bunun cocukları TÜRKİYE toprağını kendilerinin sayıp saldırmakta sözde kendi ülkelerini kurmak için diyarbakıra kadar TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin VATANIMIZN toprağını almak için amerikanın , hollandanın, israilin ve daha bi çok avrupa ülkesinin silahını, bombasını, füzesini alarak bize saldırmaktadırlar. sevgili gereksiz akadaşım bidaha bilmediğin konuda konuşma. demişsin bu kanın durması için çabalayın haklısın dediğini yapıcam 7 ay sonra askere gittiğimde öldürebildiğim kadar bu orospu soyundan gelenleri öldürecem ondan sonra bu kanın durmasında birazda benim katkım olmuş olur.

burada ölenler insan lan insan şerefsizler köpekler bunlarda allahın kulu filistinlilerden hiç farkları yok bu kanın durması için çaba sarf edeceğinize neler söylüyorsunuz.

Doğru konuş itlik yapma ne o lan, şerefsiz falan
Kanınamı dokundu, sulalende teröristmi var, bu geberen pezevenklerin içinde akrabanmı var
Hainlere arka çıktığına göre var bir kuyruk acın
Vatan hainliği yapan ölüler insan ölüsü bile olamaz,
Bak mehmehçiğin eline sağlık nasıl gebertmiş bu şerefsizleri iyi bak
Smod arkadaşlar şu adama gereğini yapıverin size zahmet

bu goruntuleri yayınlayanlrı kınıyorum

Bende bu hain şerefsizlerin ölüsüne sahip çıkanları kınıyorum

Doğru konuş itlik yapma ne o lan, şerefsiz falan
Kanınamı dokundu, sulalende teröristmi var, bu geberen pezevenklerin içinde akrabanmı var
Hainlere arka çıktığına göre var bir kuyruk acın
Vatan hainliği yapan ölüler insan ölüsü bile olamaz,
Bak mehmehçiğin eline sağlık nasıl gebertmiş bu şerefsizleri iyi bak
Smod arkadaşlar şu adama gereğini yapıverin size zahmet

Bende bu hain şerefsizlerin ölüsüne sahip çıkanları kınıyorum

yyıldırayy takma kafanı sen sonuca bak
BAK HEPSİNİN YÜZÜNE RENK GELMİŞ KIRMIZI YAKIŞMIŞ ONLARA
ONLARIN SAĞ OLANLARININDA BİR AN EVVEL ECDADINA KAVUŞMALARI DİLEĞİYLE HEPSİNİ TEKER TEKER KUCAĞIMA ÇEKER .... SEVERİM

Hiçkimsenin ahı hiçkimsede kalmaz... Bu itler , cahilliklerinin sonucunu canlarıyla ödediler. Tekrar havlarlarsa Türk Silahlı Kuvvetleri tekrar gereğini yapar.

yyıldırayy takma kafanı sen sonuca bak
BAK HEPSİNİN YÜZÜNE RENK GELMİŞ KIRMIZI YAKIŞMIŞ ONLARA
ONLARIN SAĞ OLANLARININDA BİR AN EVVEL ECDADINA KAVUŞMALARI DİLEĞİYLE HEPSİNİ TEKER TEKER KUCAĞIMA ÇEKER .... SEVERİM

Bizler sizler gibi vatanını seven insanlar oldukça bu şerefsizler dağlarda daha çokkkk geberecekler.

Bazılarının zoruna gitsede
Zoruna gidenin musait yerine gitsin.

allah ordumuza zeval vermesin askerlerimize sabır güç kuvvet versin inşallah

kardeş allah razı olsun ben vurmuş kadar rahatladım

ıyı olmus bunları kazıga oturatcaksın

Ulan filistinliler ülkesini korumak için savaşıyo bu piçlerin amacı ne söyle bakıyım

Geri