Gbox-2.1b Emuda Dreambox500s Ve Programer Sorunu

erdidur

New member
Reaction score
0
selamlar sevgılı dostlarımm bir sorunum var ve sorunuma bır care bulamadım gboxu hem pc ye hemde dreame kurdum dreambox 500S de rs232 kablo ve programer vasıtası ile newvcamd paylaşımla cıft kart verebılıyorum ayrıca pc ye kurmuş oldugum gboxlada ıkı programerlede hem gboxla hemde newcs ıle paylasım verebılıyorum ayrı ayrı denedım sorun yok ama dreambox500S e
rs232 kablo ıle programeri takıp gbox emuyu calıstırayım dedıgımde karsı tarafa sadece programerdekı local gıdıyormus.
dıger yanı dreamboxun ıcındekı kart gıtmıyormus bendekı eklı ıkı arkadasda oyle dedıler. ama newcs paylasım verdıgımde hıcbır sorun yok newcamd paylasım verdıgımde arkadaslar dırek hem dreamdekıne hemde parogramerdekıne baglanabılıyolar pc de calısan dosyaları dreame atıyorum pcde sorun yokdu ya ondan dolayı sadece newcsxml dosyasını ve
gbox cfg dekı V: satırını V: { F0 35 } satırı olarak degıstırıyorum ayrıcaV: {F0 30 } olarakda degısdım ama gbox share controlu acıp local kard bolumune tıkladıgımda tek kart olarak goruyorum oda programerdekı kartı
aynı sorun pc de kı gboxda basıma gelmısdı ondakı V: satırını duzenleyerek hallettım bundakı satırı hala cozemedım diyecegim ıkı localım var ama gbox paylasım verdıgım arkadaslar tek local goruyolar onları ıkna edebılmek ıcın locallerın yerlerını degıstırıp tekrardan resdart yaptım ınandılar ama neden dreamboxdakı local arkadaslarıma gıtmıyor sadece progremerdekı gıdıyor vede bende gbox share controlde niye tek kartı goremıyorum benim gibi gbox emuda programer katdla paylasım veren arkadaslar yardımlarını esırgemezse sevinirim aydın fıkırlerınızı beklıyorum saygılar selamlar..

NOT :çok ugrasmadan dolayı dns adresımde blocklandı zor gerı aldım

Geri