Gazze'deki Vahşet..

ßLu£

Banned
Reaction score
0
VAHŞET DEVAM EDİYOR ÇOCUKLAR BİRER BİRER CAN VERİYOR.

1589mx1.jpg

2wdt190.jpg

dhfz0n.jpg

3012art.jpg

2d99snc.jpg

34xm62a.jpg

28umyio.jpg

6pqjbl.jpg

10s7r40.jpg

16m2bma.jpg

2f08sxc.jpg

2zhpkht.jpg

10yqmp0.jpg

34q1dnl.jpg

29nuxs3.jpg

Yaşasın Bebek,YaşLı,Kadın Demeden YüzLerce İnsan öLdürdük.
2vih204.jpg

Tam Gaz Devam!!
1g27ao.jpg

DuaLarımız SizLerLe KardeşLerim ALLAH Yardımcınız oLsun

Kahrolsun İsrail

Tmm Benimde Kanıma Dokunuyor Ama..HatırLayın ArapLar YıLLar Önce Bizi Sırtımızdan NasıL Vurmuştu..OsmanLı AskerLerinin KeLLeLerini Ucurup KaLeLere AstıLar 1 Kese aLtın İçin..BunLarı Unutamam..Unutmicamda :goz:

мσzσℓє мιяα¢н;3958635' Alıntı:
Tmm Benimde Kanıma Dokunuyor Ama..HatırLayın ArapLar YıLLar Önce Bizi Sırtımızdan NasıL Vurmuştu..OsmanLı AskerLerinin KeLLeLerini Ucurup KaLeLere AstıLar 1 Kese aLtın İçin..BunLarı Unutamam..Unutmicamda :goz:

Benim İçin İsrail'in bütün dünyaya yaptıkları karşısında arapLarın türkLere yaptığı İkinci pLanda kaLır MozoLe.
Ölümün haksızLığın ırkı oLmaz.

мσzσℓє мιяα¢н;3958635' Alıntı:

bende seninle aynı fikirdeyim. rüzgar eken fırtına biçer demişler. Allah'ın zoruna gitmesin ama hak ettiler bunu hainliğin her çeşidini yaptılar bize kurtuluş savaşı sırasında yardımları bile kesmek için uğraştılar. çocuklar kadınlar ölsün demem tabi ama şu da bi gerçek ki Hamas terorist Filistin'inde gücü yok sağdan soldan yardım dileniyo. adam gibi devlet olsaydı da korusaydı vatandaşlarını ve son olarak her yerde bağırış çağırış var ama müslüman kardeşlerimizi bi biz mi düşünüyoruz başka kimse somut adım atmak için bile uğraşmıyo. bu bizi savaşa çekmek için ortaya çıkan bi nedense hiç şaşırmam yani bu yüzden...

Geri