GaZCı KaDeŞLeR

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Başbakan bile sonunda illallah etti onlardan…
Yeter kardeşim “Gaz vermeyin bize…” dedi.
*
Peki, kim bu “gazcı” kardeşler?
*
Anlatayım…
*
Bütün liberaller gazcı kardeş olmayabilir…
Ama bütün gazcı kardeşler istisnasız liberaldir.
Demokrattırlar; özgür düşüncenin yılmaz bekçileri, savunucularıdırlar.
Ancak düşüncenin özgürlüğü onların tahammülüyle sınırlıdır.
Her fikir söylenebilmedir.
Örneğin: APO’ya özgürlük isteyebilirsin.
Orduyu kapattırabilirsin.
Atatürk’e bile sövebilirsin.
Bunlara tahammül göstermek demokrasinin gereğidir onlara göre...
Ama “Türk ordusu darbeci bir ordu değildir” diyemezsin.
“Türkiye’de demokrasi iyiye gitmiyor” diyemezsin.
“Ben bu darbe planlarına inanmıyorum” hiç diyemezsin.
Dersen?
Bir gömlek değiştirmelerine bakar…
Çıkarırlar üzerlerindeki “demokrat” gömleklerini âlem faşist görür!
*
Gazcı kardeşler darbelere karşıdırlar.
Ta ki darbe olana kadar!
Darbe olduğu gün en büyük “darbe yanlısı” onlar olurlar.
*
Herkesi kendileri gibi bilirler.
Hayatları boyunca hep kullanılmışlardır.
Hep “hizmetli” olmuşlardır.
Bu yüzden karşısındakini hep “bir yerlere hizmet eden” ya da “birileri tarafından kullanılan” olmakla itham eder.
Gazcı kardeşler her daim mağdurdur!
Her sohbetten, her olaydan kendilerini mağdur gösterecek bir sonuç çıkarabilirler.
Esen yelden mağdur olurlar.
Felsefeleri şudur:
Her dakika mağdur ediliyormuş gibi yaşa ama hiç mağdur olmamış gibi öl.
*
Gazcı kardeşler her kötüyü TSK’dan, muhalefetten ve hatta Allah’tan…
Her iyiyi hükümetten bilirler.
*
Son olarak gazcı kardeşlerin belirgin bir fiziksel özellikleri vardır.
Dilleri normal insan dilinden 100 kat daha fazla gelişmiştir.
Çünkü dili, bir gazcı kardeşin hayatı boyunca en çok kullandığı organıdır!

Candaş Tolga Işık

Altan Brothers İş Başında
:lol:

Kel başa şimşir tarak..
Medyamızı atış serbest posizyonuna sok
sonrada şikayet et.

hmmmm...kimin teknesine rüzgar esse, ona binerler yani......hadi bakalım hayırlısı...Türk Milleti unutkandır ama Allah'tan google diye bişey var, bakalım ona da çare bulacaklar mı....

zamanında gazete sayfalarını azalttıranlar , gazete kontrolleri yapanlar bugün mağdur olmuş da laf atar olmuşlar .

herkese eşitlik , herkese adalet , herkese özgürlük olunca zorlarına gitmiş beyefendilerin

yoksa birileri daha mı eşitti , daha mı özgürdü bu ülkede bi zamanlar ??? hakları paylaşınca zorlarına gitmiş anlaşılan ...

_TozKoparaN_

Lütfen kullandığın kelimelere ve seviyene dikkat et tekrar uyarılmıyıcaksın aklında bulunsun !

Ulem Tek Bir Gazete Darbecilerin Hakkından Gelmeye Yetti Vede Arttı.
Gazı Olana Beypazarı Sodası İyi Gelir :biggrin:

Bu kadar yarası olan , gocunan bir topluluk görmedim açıkçası

insan bir şeyi istediği gibi anlayabilir buna lafım yok ancak istediği gibi anlatamaz . başkalarına istediği gibi servis yapamaz .

üstteki uyarılan ve editlenen postuma objektif göz atılırsa eğer , ordaki ifadenin kime gittiği aşikardır .
hh'de bulunduğum süre içerisinde hiçbir şahsa veya topluluğa hakaret etmemişimdir ve birçok postumda ''lafım hh'den dışarı '' ifadesini kullanmışımdır .

üstteki postuma gelince ;
ilk cümlemde bi kesimden bahsetmişim ve ardından yorumuma devam etmişim .yani lafın gittiği yer belli .
ki anlamadığım diğer konu ise şu ;
yorumları ne zamandan beri şahsa yapıyoruz , yorumlar konuya yapılmıyor muydu ? konun içeriğine yapılmıyor muydu ?

birilerini karşı görüşlere tahammülsüz olduğu için mod olamayacağını düşünen konu sahibi modumuz kendisi ne yapmaktadır şu an acaba ?
nerde kaldı objektiflik , serinkanlılık ?! bunu bir üye olmasından ziyade mod olduğu için söylemekteyim.

üstteki postum sütten çıkmış ak kaşık değil yanlışlar olabilir ama hiçbir zaman aynı çatı altında bulunduğum üyelere de hakaret etmişliğim yoktur ,olamaz da. kimse beni bu şekilde itham edemez ; ben yazarken 2 kez düşünüyorsam birilerinin de yazarken özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum.

SeLametLe ...

zamanında gazete sayfalarını azalttıranlar , gazete kontrolleri yapanlar bugün mağdur olmuş da laf atar olmuşlar .

herkese eşitlik , herkese adalet , herkese özgürlük olunca zorlarına gitmiş beyefendilerin

yoksa birileri daha mı eşitti , daha mı özgürdü bu ülkede bi zamanlar ??? hakları paylaşınca zorlarına gitmiş anlaşılan ...

siz anladınız..

Bu dediğin sadece benim yandaşıma adalet benim yandaşıma eşitlik olmasın...
Allahını seversen Ülkenin bu günkü halinden memnun musun ...
Milyonlarca işsiz var , Fabrika ve dükkanlar kapanıyor , Herkes geçim sıkıntısını had safhada yaşıyor , Çok basit bir şey daha var sadece istanbulda 67 000 fahişe artışı olmuş ...... İyiye gidiyoruz değil mi ....... Bir insan durup dururken fahişelik yapmaz yapsa da 67 000 i yapmaz bunları o duruma düşüren hükümetin ekonomi politikasıdır ...

o dediğimi o şekilde anladıysan haberi bir daha oku o zaman sonra da benim yorumuma dön bir daha bak .

geçmişe göre ülkenin bugünkü halinden ziyadesiyle memnunum . ama daha iyisini her zaman için isterim çünkü bu vatan benim vatanım .

o verdiğin örneğe bir şey derim ama banlanmama hazır sebep olur , ama diyecek bi kaç lafım var :

şimdi bu kadar fahişeyi kim saymış ?
bu kadar fahişe daha geldiyse hepsi TC vatandaşı mı yoksa ithal mi ?
herşeyi geçtim bu kadar fahişe arttıysa buna gidecekler bedavaya mı gidiyor ? bu para nerden geliyor bu yoklukta yoksullukta :goz: garibanız ya hani ...

ama buna da kılıf vardır ; akp krizde kimisini fahişe yaptı sonra da kendi için kullandı hem de bedavaya =)
o da olmazsa akp yandaşları bu kadar kadına parayı nerden buluyor , devlet hortumlanıyor =)

hayatında ekonomiye dair ne okudun ? veya ihtisas yaptın ? şu söylediklerine kargalar bile güler ? sosyalist zihniyete sahip akademisyenler bile kapitalizme göre doğru yol olduğunu kabul ederken refleks muhalefet olmanın alemi yok durduk yere , bırakın herkes işini yapsın . muhalefet de bir iş ama adam gibi yapılırsa .
verdiğin dükkanlar örneği bana 2001i hatırlattı baya geriden geliyorsun sen haberin olsun 2010dayız ...:goz:

ayrıca temcit pilavı olayına yine başlamışsın bakıyorum da konuyla tek alakası yok ama maksat yazmak olsun değil mi ...

birileri yan mıdır taraf mıdır belli olmayan bi gazetenin darbe planlarını gazeteci başarısı olarak görüyorlar ya çok komik oluyorlar. sırf bu tür propaganda yapması için kurulmuş gazeteye birirleri senaryo veriyor onlarda işleri gereği yayınlıyor. planlar bittiğinde de gazeteyi kapatırlar herhalde.

Geri