"gazİ"lİler Buraya...

SickDreTh' Alıntı:
bende gazılıyım Allaha sukur basar abı bılır benı bende ııbf bırıncı sınıfım!!:Dsuan pek foruma gıremıorm kusuruma bakmayın tatıldeymde ayıptır solemesı:D

Bilmez olur muyum hiç, ayıpsın :D okul başlasın da görüşelim

xkokarcax' Alıntı:
:)) bende t.e.f 2006 mezunuyum.aslında mezun olduktan sonra gazi üniv. ile ilgili hiçbirşey duymak istemiyom ama sizi yanlız bırakmaya gönlüm elvermedi. efet malesef bende o elinde sopayla,bıçakla,silahla dolaşan uzun paltolu, köpek sürüsü gibi insanlara saldıran öküzlerin arasında okudum. çok şükür bittiii.dilerim sizlerinde başına bi kaza,bela gelmeden mezun olursunuz..... ;)

Allah'a şükür bizim fakülte çok farklı, Gazi de 4.senem ve bir olayla karşılaşmadım

slm arkadaşlar ben gazi otomotiv ogr. 1 yıl uzattım:vur :vur :vur :vur :vur

BASAR06' Alıntı:
Bilmez olur muyum hiç, ayıpsın :D okul başlasın da görüşelim

Allah'a şükür bizim fakülte çok farklı, Gazi de 4.senem ve bir olayla karşılaşmadım
valla abi kalmadı artık soyları tukendi tükendi şimdi iiiiiiiiii durum

bende iibf de 4 e geçtim işletme.fiilen 3 ama:)

ankara1905' Alıntı:
bende iibf de 4 e geçtim işletme.fiilen 3 ama:)

sen de benm gibisin desene. ya bu arada "cc" olan 2 dersim var ve karne de kalmış gözüküyorum nası olcak bu iş varmı bi blgin???

BASAR06' Alıntı:
sen de benm gibisin desene. ya bu arada "cc" olan 2 dersim var ve karne de kalmış gözüküyorum nası olcak bu iş varmı bi blgin???

valla eğer bu dönemse dediklerin sistem dersleri ve not ortalamalarını kayda geçirmediği için olabilir.yani benimde şu an geçtiğim dersler karne de hala kalmış gözüküyo ama dediğim gibi bu döneme mahsus dediklerim .grşrz

ankara1905' Alıntı:
valla eğer bu dönemse dediklerin sistem dersleri ve not ortalamalarını kayda geçirmediği için olabilir.yani benimde şu an geçtiğim dersler karne de hala kalmış gözüküyo ama dediğim gibi bu döneme mahsus dediklerim .grşrz

eyvallah, inşallah öyledir...

bende gaziliyim. insaat 1. sinif bitti sayilir(6 tane alttan kaldi) MMF fakultesi oluyo. bizde de yok oyle it cakal falan..

eeee arkadaşlar gazililer bu kadarcık mı yani?

bizde iibf deyız bakalım bu sene ılk olacak ekonometrı okuyucazz:)

ben de gazi hukuk 4. sınıftayım.yeni gördüm başlığı:D
kimse yok mu gazi hukuktan?

Slm Ttef 3. Siniftan Kon.

bende gazi endütriyel sanatlar eğitim fakültesi 3. sınıf kısa adı esef dir:D

mmf den pek kimse yok sanırım???
bende makinacıyım ayıptır sölemesi....

Geri