Garip Bi Mod Adaylığı Basvurusu OLcak Ama OLsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_Captain olm öle hitaplar yapma millet yanlıs anlar :D

O bölümle ilgilisin ve hack konusunda sanırım bilgilisin.Ama fazla onlıne değilsin bence biraz daha vaktini ayırmalısın. şimdilik -1

online olma ben sabah olmam msnde okuldayım lise son haliyle fazla giremiyorum
gövde gösterisi bölümüde bence zaten asırı derecede online zaman gerektiren bir yer olmadığı kanatındayım ki ben bir çok kişiden fazla oraya takılıyorum neyse son söz sizde

blackwolf' Alıntı:
online olma ben sabah olmam msnde okuldayım lise son haliyle fazla giremiyorum
gövde gösterisi bölümüde bence zaten asırı derecede online zaman gerektiren bir yer olmadığı kanatındayım ki ben bir çok kişiden fazla oraya takılıyorum neyse son söz sizde

gövde gösterisi yeri cok tartışma cıkaran biyer öncelikle onlıne mod isteyen biyer .gördüğüm kadarıyla teşekkür sayısı az :cool: diceksin ne önemi var teşekkür almak kadar teşekkür etmek te önemlidir.. Asistan Mod olabilirsin çalışmaların devamlı olacagına inanıyorum +

dediğim gibi sabah harici genellikle online oluyorum internette tabi gövde gösterisine bişiler eklemek için kendi çapımda biraz uğrasıyoruz hergün eğer secilirsem yapabilceğime inanıyorum tabi bunun bi önemi yok önemli olan sizin basara bilceğime inanmanız

asistan mod zaten deneme mod demektir deilmi yani başarıları devam ediomu modluk o insana neler kazandırır buna bakılır.

bence olabilirsin pek anlamasamda az biraz baktım şöle çalışmlarına:Dbaya güseller şuan için bundan iisi şamda kayısı diorum ve ihtiyaç varsa +1903 veriorum:)

İnceledigim kadariyla bolumle aran baya bi iyi. biraz mesaj sayisi artti rirsan daha iyi olacak gibi.Asistan modluga + modluk icin simdilik - ama o bolumde daha cok seyler yapacagina sonuna kadar inaniyorum ..

Bendende +1

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 14
--------------------------------------------------------------------------------
82 Mesajına 186 Kere Teşekkür Edildi

Tşk Sayın Çok Az.... Bide Modluk deil asistanlık isteseydin şu an için olumsuzz hayırlısı olsun

valla asitan modluk olayını hiç bilmiyordum eğer bilseydim öle basvururdum

:D sen yasıon mu la olm yazın gelcek beach park tan cıkmıcan bak takılmazsın nete ;)

olm dur deşifre etme bizi bari :=) hem ben yazın tatil köyünde bilgi işlemde çalıscam yani hersekil netteyim hayatım net üzerinde geççek benim :D

Başvurular modluk için bile olsa asistan mod olmadan mod olunamıyor

hayırlısı olsun dostum..o bölüme pek girmiyorum ama çoğunluk onayladığına göre bölümün hakkını veriyorsun demektir...+1

ya kardesım dun aksam kı msn de neydın oyle ya 2 dk gecmeden hooo bır sıte olmazkı ama yazık :D:D:D gercekten gelcegın bill gates i olcak :D valla isterım cok ıs yaparsın blackwolf
herzaman yanındayım bılıyorsun neden olsa kurt kardeslıgı var ( nightwolf)

+1 İnsallah İstediğine Ulaşırsın

Vücut Ölçülerin uygunsa gövdeni gösterebilirsin pardon mod olabilirsin.
Eski tanınan bir üyesin destek veririm ama bu bölümü neden istiyorsun ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri