Garip Bi Mod Adaylığı Basvurusu OLcak Ama OLsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw benim tsk sayısı az ama neden az bi sorun :) ilk önce ben öle ne bilem sürekli her konuya tsk eden insanlardan değilim hatta hiç tsk etmem buğüne kadar 2 tane vardı adet yerini bulsun dediler et tsk dediler ettik 11 tsk etmişim ama tsk etmeyle ne alakası var ben onu çözemedim çünkü ben ne bilem prensip meselesi hiç bi sitede tsk etmem genellikle kendi eski sitemde bile deneme maksatıyla tsk ediyordum :) çalısıyormu diye neyse söz yönetimde :)

taM destek +9999999999
icraatLerini az cok biLiorum .

Impossbile Is Nothing
Sanırım Forum Yoneticiği İcin Baska Bir Forumda Smod Vs Admin Olunmaması Gerekiyor
Sahsi Goruşum +

Bendende +1

blackwolf' Alıntı:
yaw benim tsk sayısı az ama neden az bi sorun :) ilk önce ben öle ne bilem sürekli her konuya tsk eden insanlardan değilim hatta hiç tsk etmem buğüne kadar 2 tane vardı adet yerini bulsun dediler et tsk dediler ettik 11 tsk etmişim ama tsk etmeyle ne alakası var ben onu çözemedim çünkü ben ne bilem prensip meselesi hiç bi sitede tsk etmem genellikle kendi eski sitemde bile deneme maksatıyla tsk ediyordum :) çalısıyormu diye neyse söz yönetimde :)
emeğe saygı denilio o tşk butonu :lol: sende okadar uğraştıktan sonra sana tşk etmezlerse ne düşünürsün? boşuna yapmışım kimse beyenmedi demezmisin:lol:​

yo ben düşünmeme tsk olayı isteyen eder isteyen etmez kişilik meselesi benim hh de çok beğendiğim konular oldu cvp da zaten belirtiim konunun ne kadar iyi olduğunu ama sende hacklısın bir nevi :D

valla bi laf derdim espirir anlayısın için ama neyse demiyorum pm den göbnderirim :)

Ķιzιℓαкяєק konuyu dağıtmasan diyorum..yorumunu yaptın devamını getirmesende olur..

ol tabi güzelim ol bebeğim ol :)

Bende de +1 ol olm ... arada grup yaparız:D

yakışır :p +++++++++++++++++++ ama biliyorsun son söz yöneticilerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri