Garip ama geçek bunlarla ugrasıyoruz.

ilker_1907

New member
Reaction score
0
Ben son sınıf halkla ilişkiler ögrencisiyim ama bu son dönemimizde bizi öyle bi kastılarki ödevlerin artık isimlerine yetişemiyoruzki bide onları yapıcaz.

sizden cok zorlandıgım bi kac ödev hakkında yardım istiycem .

1)Pazarlama kavramı ve nitelikleri - tez şeklinde

2)halkla ilişkiler öğrencilerinin geleceğe ve mesleğe bakış açılarını ölçebileceğimiz anket soruları

3)herhangi bir firmanın halkla ilişkiler biriminin inceleme raporu - tez şeklinde

cok oldugunu biliyorum ama bunun gibi 12-13 tane ödev var başımızda,bunlarıda hani sizden tamamlanmıs sekilde istemiyorum tabiiki öyle olsa süper olur :) ama bana sadece önbilgi bile yeter yada ne bilim en azından örnekleri özellikle 2. ve 3. ödevin
bide bunlara kaynakca falan istiyolar kaynaklara sınır getiriolar kafayı syırcam ...vala yardım edene her türlü destege açığım

Arkadaşım "tez" şeklinde ödevler arıyorsunuz.Bu şekilde aynı konuda daha evvel bir çalışma yapmamış veya bu konular hakkında yeterli bilgisi olmayan hiçbir babayiğit kusura bakmayın da sizin ödeviniz için tez hazırlayıp burada paylaşmaz diye düşünüyorum.
Sanırım iyi bir tezin içeriğini biliyorsunuzdur.

ya ben msjımdada söledim ...hoca benden ödevi tez şeklinde istiyo ama ben ödevler hakkında bi önbilgiye sahip olmadıgım icin sizden yardım bekliyorum..yani dedigim gibi en azından örnek olabilecek bişey yada bi kac anket sorusu falan

Geri