Garanti bankası yıllık kart aidatı

1N4007

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar garanti bonus kredi kartı kullanmaktayım bu ay ekstreme 69 TL kart aidatı yansıtılmış bugünekadar bu parayı bir şekilde ödedim ama artık ödemek istemiyorum sizce ne yapmam lazım müşteri hizmetlerini aradım kartı kapattırmak istiyorum diye blöf yaptım sizce bunu nasıl iptal ettiririm yada bugüne kadar ödediğim parayı nasıl geri alırım ??

otomatik ödeme talimatı verirsen kaldırıyorlar ... bu parayı .. diğer şekildede ;

kredi kartı aidatı ödediğine dair bankadan dekont isteyip internette bulunan dilekçe örneğini uygun şekilde doldurup bankaya veriyorsun .. cevap gelmezse aynı kağıtları hakem heyetine sunuyorsun ordan sana mutlaka cevap gelecektir ... kolay gelsin

otomatik ödeme talimatı verirsen kaldırıyorlar ... bu parayı .. diğer şekildede ;

kredi kartı aidatı ödediğine dair bankadan dekont isteyip internette bulunan dilekçe örneğini uygun şekilde doldurup bankaya veriyorsun .. cevap gelmezse aynı kağıtları hakem heyetine sunuyorsun ordan sana mutlaka cevap gelecektir ... kolay gelsin

otomaik ödeme değil de editörüm salı gününe kadar bekliyecem eğer salı gününe kadar bankadan arayıp olumlu bişey demezler ise dileçe yazıp tüketici haklarına gidecem başka yolu yok bunun ...

Geri