Galatasaraylı Futbolcunun Sigara Keyfi ?

uabaris

New member
Reaction score
0
24edklu.jpg

Cimbom'lu milli futbolcu sigara ile yakalandı

Galatasaray ve Milli Takım'da oynayan futbolcu Hakan Balta, önceki gün eşi Derya Balta ile İstinye Park'taydı. Masa Restaurant'ta eşi ve takım arkadaşı Ayhan Akman'la yemek yiyen Balta, bir ara cebinden sigara çıkarıp içmeye başladı. Sigara içerken görüntülendiğini fark eden ünlü futbolcu, çok şaşırdı ve hemen sigarayı elinden attı..

Kaynak

Ben Bu Futbolcuyu Bir Daha Kadroda Görmek İstemiyorum. Takıma Katkı Sağlayamaz.

çek bi fırt lan aynı koksun ağzın adam topunu oynuyomu oynuyo sizene.

içen futboLcu çok
hiç garipsemeyeLim

efkarlanmıştır içsin ne olur

bi kereden bişi olmaz::D:D

futbolcu adam sigara mı içer ? içerse futbol oynayabilirmi?

Yahu hadi futbolcusun içmemen gerek de içiyorsun alışmışsın bir kere diyelimde : )..ramazan günü ulu orta neden
içiyorsun oldunmu şimdi spor medyasına tam bir malzeme ..: ) bu kadar da baltalık olmaz ki canım : )..

sigara içen futbolcu çok, genç adama çok büyük zararı olmaz bence. kesilmediği sürece sorun yok.

İçen Çok tabii ama bi futboLcunun içmemesi gerekir bence...
İçen 5 km koşar tıkanır İçmeyen 10 km koşar Yine de tıkanmaz Ama Yine de İçip İçmemek Kendine kaLmış...Bu konuda Rijkaard bişeyler yapar diye düşünüyorum...

Arkadaşlar İçip İçmemesi Bizi Bağlamaz.
Ama Maç Esnasında Kalp Krizinden Ölse Bunun Sorumlusu Kim Olcak ?
Takıma Katkı Sağlamaz. Takıma Katkı Sağlamayan Futbolcunun Galatasayda İşi Olmaz.

ciğerlerini böyle açıyor demek ki.. kendi bileceği birşey içer yada işmez.. sonuçta bu onun meslek hayatını etkileyecek bizim değil

caner geldi yerine o içmesinde kim içsin:)

günde oturup 1 paket sigara içmiyordur hoş
ayda yıLda bir içiLen sigarayı vucut onarabiLir
ama görüntü oLarak sporcu adama yakışmıyor

ciğerlerini açmak için sigara içen futbolcu çok tiryaki olarakta içen çok bizi bağlayan performansıdır sağlık konusunu bizden daha iyi bilen sağlık ekipleri var gerekli müdahale olacaksa onlar yapar hoş olmayan tek taraf oluşan görüntü...

Geri