Galatasaraylı doğulur!!!Resimlerle kanıtı

terteren

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Bu sabahki idmanda çektiğim resimler paylaşmak istedim

Bi çocuk bu kadarmı şirin olur?Bi çocuğa GS forması bu kadarmı yakışır?

gsg.jpg

g.jpg

DSC01323.jpg

DSC01326.jpg

DSC01325.jpg

DSC01327.jpg

DSC01328.jpg

DSC01330.jpg

DSC01339.jpg

DSC01359.jpg

DSC01362.jpg

DSC01365.jpg

DSC01363.jpg

DSC01349.jpg

DSC01366.jpg

İdmanlar da full çekiyo tesisler izmirden,ısparadan ,ankaradan ,karabükden idmanı izlemeye gelenler vardı.Çok hoşuma gitti.Bu sene taraftarın takıma güveni tam .

:) resimler ztn herşeyi söylüyor :)

Hep destek tam destek

süpperr.. her çocuk GALATASARAY'LI doğar

güzel paylaşım olmuş teşekkürler.

arkadaşlar her çocuk fenerli doğar ama biraz büyüyüp aklı başına gelnce GALATASARAY lı olur

emeğine sağlık arkadaş...

çok teşekkürler fotoğrafLar için..hepsi de çok cici çıkmışLar =)

teşekkürLer terteren.. =)
özeLLikLe yaz döneminde (transfer) saçma saçma başLıkLar açıLıyordu..
ama bu tatLı kız ve diğerLeri insanı cimboma ve spora ısındırıyor..

Bizim tribünledeki yerimizi alcak gençleri böyle hazır görmek beni mutlu etti. teşekkürler paylaşım için

eyvallah aga ya güzel resimler:)

gerçekten çok tatlı çocuklar. zaten bizim formamız herkese yakışır ama bu çocuklara çok ama çok yakışmış. teşekkürler bu güzel paylaşım için..

bu resimleri 10 ay önce lig başlamadan çekmiştim daha o zamandan şampiyonluğu inanan bu çocukları mahçup etmeyen başta futbolcularımıza yönetimize teknik kadromuza taraftarımıza emeği geçen herkese tekrar teşekkürler

bu resimleri 10 ay önce lig başlamadan çekmiştim daha o zamandan şampiyonluğu inanan bu çocukları mahçup etmeyen başta futbolcularımıza yönetimize teknik kadromuza taraftarımıza emeği geçen herkese tekrar teşekkürler

DSC01323.jpg

çok tatlı bir kız Allah bağışlasın ama...

sen anladın terteren ne demek istediğimi. :D

İşte sene başındaki İNANMIŞLIK ve getirisi.. =))

Taraftarından,yönetimine,teknik kadrosundan,futboLcusuna herkes sene başında müthiş bir inanç getirmişti GaLatasaray'a..

Biz GaLatasaray'Lıyız,takımımız Leverkusen'den 5 yedi,madara oLdu yine desteğimizi devam ettirdik,inandık ve başarı işte karşımızda.. Tıpkı 99-00'de CheLsea'den Sami Yen'de 5 yiyip ardından sene sonu Uefa'yı aLmamız gibi değiL mi??

Takım tutmak, miLyonLarca doLar aLan topçuLarın ismiyLe övünüp de başarısızLığında arabasına "Bira Şişesi" fırLatmak değiL,ister 10 miLyon $ ister 100 bin $ (gs kadrosunda ikisi de mevcut) tüm futboLcuLara aynı cesareti aynı vermektir.

Seni Seviyoruz GaLatasaray.. Senin için tüm kaLpLer "1"!

Geri