Galatasaray'dan 'O...Çocukları' tepkisi!

nwdwnfds

Banned
Reaction score
0
Itinayla beygir bile terbiye edilir...ayı aslan it
Galatasaray'dan 'O...Çocukları' tepkisi!

"O... Çocukları" filmininin isminden esinlenerek hazırlanan Fenerbahçe'ye yönelik afişe Galatasaray resmi siteden tepki gösterdi.

İşte resmi sitedeki açıklama:

"Bir Açıklama ve Kınama

Şu sıralarda vizyonda olan bir Türk filminin afişinden uyarlanan çirkin bir çalışmanın, sanal ortamlarda dolaştırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Rakip bir kulübün başkan ve yöneticilerine yönelik bu aşağılayıcı hareketin şaka sınırlarının çok ötesinde olduğu çok açıktır.

Ayrıca, bu çirkinlik, Türk sporunu ve bu kapsamda Galatasaray'ı da destekleyen şirketleri de rencide edici bir davranıştır.

Ezeli rakibimiz olmasının yanısıra ebedi dostumuz da olan Fenerbahçe Camiası'nı yaralayan bu çirkin görüntüleri Türk sporundan arındırmak için duyarlı olmak, hepimizin vazifesi olmalıdır.

Galatasaray Spor Kulübü"

cocuklar.jpg

o...jpg

n1175511413413544860wg5.jpg

fenerbahçeliyim ama kim yada kimler yaptiysa bunu buyuk terbiyesizlik etmis.. !

:D baya komik :D özellikle maymun sabri :) orda arda hariç hepsi ezik tipler zaten

:D baya komik :D özellikle maymun sabri :) orda arda hariç hepsi ezik tipler zaten

banlanmadağan kendi çöplüğüne gitsen daha iyi olur bence, biliyorsun birçok kişi banlandı saçma sapan tahrik etmeye kalktığı için....

bu arada hala hazım zorluğu çekenler var:D soda işe yaramıyor başka bi çözüm bulmak lazım:D:D:D

Ben bunun ezik fb versiyonun koydum ama ne hikmetse kaldırdı sevgili modlar.. Bu resmin hala

burda durması şaşırtıcı doğrusu...

sampiyonluğu kaldıramayan o.çocunun biri yapmış km olacak arkadslar adı üstünde baksana kendi adını vermiş filme o.ç

8wy2ky.jpg

orjinali bu, resmi siteden kınanan resim,
bazıları okuduğunu anlamıyor heralde,

Rakip bir kulübün başkan ve yöneticilerine yönelik bu aşağılayıcı hareketin şaka sınırlarının çok ötesinde olduğu çok açıktır.
bu anlaması kıt olanların fenerli olduğuna hiç şaşırmadım

bu fenerlilere acıorum ben ya yazık

temel bir gün geneleve gitmiş sonra malum işi yapmaya baslamıs bi bakmıs yanlıslıkla kadının içine bosalmıs sonra temel heycan panik ama kadında tık yok temel sormus ne olcak simdi?
Kadın: Yetenekli doğarsa her zamanki gibi fenerbahceme bagıslıcam yeteneksiz olursa kimsesizler yurduna :durdurun:biggrin:clap

Geri