Galatasaray'dan Fanatik'e ambargo...

anakinrick

1.618
Reaction score
0
Fanatik Gazetesi'nin bugünkü sayısında Cüneyt Karakaya imzasıyla ve "Lincoln Wolfsburg'ta" manşeti ile yayınlanan haberi yalanlayan Galatasaray, kapılarını Fanatik'e kapattı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Muhabir Cüneyt Karakaya, daha önce birçok kez uyarılmasına rağmen çalışmakta bulunduğu Fanatik Gazetesi'nde asılsız ve maksatlı olduğuna inandığımız haberlerini yayınlamayı sürdürmüştür.

Adı geçen muhabirin bugün yayınlanan son haberi neticesinde Galatasaray Spor Kulübü, Yönetim Kurulu kararıyla, Fanatik Gazetesi temsilcilerine kapılarını kapatmıştır.

Bugünden itibaren Fanatik Gazetesi temsilcilerinin tesislerimize girişleri, takımlarımızla birlikte seyahat etmeleri, her tür röportaj yapmaları, tüm aktivite ve basın toplantılarımıza katılmaları yasaklanmıştır.

Sporseverleri yanıltan, asılsız ve kasıtlı haberlerin son bulması dileğiyle, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

bencede çok ii taviz vermiyeceksin kardeşim kiminle uğraştıklarını görsünler adamın yaptığı haber Lincoln Wols bilmem ne takımında ondan sonra iş yaptık derler bugün Ülke adına çok önemli maçları var hem Galatasaray hem Fenerbahçenin admların yaptıkları habere bak...Bugün halen Türkiye Şampiyonu Direkt olarak şampiyonlar ligine katılamıyorsa bu bizim ligimizin kalitesini düşürür o yüzden hem GS nin hemde FB nin turu geçmesi için ben iki takımıda destekliyorum yanlışsam söyleyin...

Yeter yani bıktı bu insanlar adı geçen yanlı spor gazetesinin haberlerinden yaa en doğrusunu yapmışlar

yönetim kurulumuz doğru sölüyo fanatiğin yalan haber yaptığını herkes bilio

geç bile kalındı ! bu takım şampiyonluğa giderken spor müdürleri necil ülgen Hakan'ın cemaatçi vs gibi alakasız konuları dile getirerek sanki çok büyük bir olaymış gibi köşe yazısı yazmıştı ! ben o yazıdan beridir yalan ama fotomaç okuyorum ! en azından yalanda olsa insanların inançlarını göz önüne atarak ! popüler olmaya çalışmıyorlar ! anti - fanatik anti - d smart :)

ewet taviz wermemek gerek bunlara ama bence once fotomacı defetsınler amma sallıo herifler :d

Fanatik Gazetesi'nin bugünkü sayısında Cüneyt Karakaya imzasıyla ve "Lincoln Wolfsburg'ta" manşeti ile yayınlanan haberi yalanlayan Galatasaray, kapılarını Fanatik'e kapattı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Muhabir Cüneyt Karakaya, daha önce birçok kez uyarılmasına rağmen çalışmakta bulunduğu Fanatik Gazetesi'nde asılsız ve maksatlı olduğuna inandığımız haberlerini yayınlamayı sürdürmüştür.

Adı geçen muhabirin bugün yayınlanan son haberi neticesinde Galatasaray Spor Kulübü, Yönetim Kurulu kararıyla, Fanatik Gazetesi temsilcilerine kapılarını kapatmıştır.

Bugünden itibaren Fanatik Gazetesi temsilcilerinin tesislerimize girişleri, takımlarımızla birlikte seyahat etmeleri, her tür röportaj yapmaları, tüm aktivite ve basın toplantılarımıza katılmaları yasaklanmıştır.

Sporseverleri yanıltan, asılsız ve kasıtlı haberlerin son bulması dileğiyle, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

hey gidi Babıali ne hallere düştü,asparagas haberlerle 3 gazete fazla satacagız diye medya maymununu oynuyolar...

fanatik artık abarttı, hala bu gazeteyi alanlar var, yalan haberden baska birşey vermiyorlar

Geri