Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray'da De Sanctis 1. kaleci oldu. Peki 2. kaleci sizce kim olmalı?
bencede gerek yoktu ama adam zaten bi yıllık kiralık olarak alınmış. Aykut la Orkun iyi kaleciler gerçekten ama gecen yıldan beri takımdaki gençleşme operasyonunu düşünüyorm da.. belki onları biraz daha pişirmek için De Sanctis gibi tecrübeli bi kaleciyi bi yıl için almıslardır.. Bilmiyorm fazlamı iyimserim
kesinlikle aykut bence 1, kaleci olması lazım aykutun adam yıllardır yedek adama geçen sezon güvende geldi tam kariyerinin doruk noktalarına çıktığı anda de sanctis geldi
Ya Beyler Saçma Saçma Konuşmayın Yaw.
Aykut Golü Yiyor Sonra Atlıyor. Adam Akıllı Bir Maç Dahi Oynamadı.
Ama Orkun Maşallah.
Adamdaki Reflex Kimsede Yok. Ben K.Erciyestendeyke İzliyordum.
Adam 5 Metreden Manyak Toplar Kurtarıyo.
benim kendi fikrim orkun bence aykuttan daha iyi kaleci ama delidolu yerinde durmuyor olmadık yerlerde bağırıyor falan onun için herkesin gözünden düştü. De Sanctis ahım şahım bi kaleci değil ama çıkışları mükemmel açıları çok iyi kapatıyor bursa maçını izleyemedim ama onun dışında yediği gollerde ben bi hatasını görmedim.
arkadaşlar yemeyin santisin hakkını oynadığı her maçta harikalar yaratıyo çok mükemmel reflekslere sahip ve çok dikkatli bence..
ana kouya gelirsek bence orkun daha iyi ve 2. liği o hak ediyo aykutunda orkununda maçlarını sahadan izledim emin olun orkun daha dikkatli hata yapmayı beklemio dikkat etmek için
De santisten bile orkun iyi fakat kendisini bir türlü ispat
edemedi gerekli fırsatlar da tam anlamıyla verilmedi
aslında ama ilerisi için gelecek vaad eden bir kaleci.