winriver
New member
o store iş yapmadıktan sonra açık olsa ne yazar :durdurun portakal özentisi başlamış
KöѕтевеK;2904339' Alıntı:yakarım felan diyen arkadaş,
klavye delikanlılığı yapmışsın hiç kusura bakma :durdurun
adamlığı sizden öğrenceksk işimiz var demektr
Siz de hem şampiyon hem de adam olamamışsınız biz size bişi dio muyuz ööle oradan yakarım asarım keserim demek kolay yapsana bi kere biz de görelim.Nese boşverelim fenerlileri bana kalırsa da formalar mükemmel değişik ve orjinal tasarımlar üsttekini kesinlikle alacam emeği geçen herkese teşekkür
çaput dan başka birşey degil..agzınız kokuyo parasızlıktan fak-fuk-fon dan biz almadık yardımı..hala konuşuyonuz yeni forma imiş dötüme benziyo![]()
dikkat et sözlerine kelimelerin cok ucuk seni kaybederler bu konuda....
tek kelimeyle berbat
fenerium mağazası açıkken yapsın o haraketide görim
o penyeyi alırım fenerium mağazasının önünde yakarım
Bu ara klavye delikanlılığı modası başladı herhalde gelen geçen bunu söylüyo
bakın arkadaşlar böyle saçma sapan resimler koyarsanız başka şeyler de söylerim hiç merak etmeyin
şampiyon olduysanız oldunuz niye hala bizi kızdıracak resimlerle konu açıyosunuz bunu söyleyinha
ADAMLIK şampiyon olunca böyle hareketler yapmak değil anladınmı hocam:victory
fenevın sampıyon oldugunda yaptıklarınıda gorduk hatta sampıyon olmadan stada hındı getırmeler falan yapamadıgınız seymı kaldı sız hayallerdeyasrken bız gerceklerı yasıyoruz
siz sütten çıkma ak kaşıksınız zaten:Sopa
Arkadaşım Elbette yorum yapıcaksınız fakat bu yorumlarınız karşıdaki insanı tahrik etmeden Kişisel Konuşmalara girmeden yorum yapmanı istiyorum.Konun başlığıyla senin yorumların arasında bir dünya fark var anladık cahil olabilirsin belki yaşın küçük belki hazımsızlığın söz konusu ama lütfen burda saçmalama.
sana bizim sana söyledigimiz lafları nasılda başkalarına söylüyorsun utanmadan bu saydıkların senin tanımın işte hem cahilsin hem tahrik edici yazılar yazıyorsun hemde herşeyi saptırıyorsun bu lafı başkasına diyecek son kişi sensin sen kendi dediklerini neden yapmıyorsun peki yazarken!!
Arkadaşım Elbette yorum yapıcaksınız fakat bu yorumlarınız karşıdaki insanı tahrik etmeden Kişisel Konuşmalara girmeden yorum yapmanı istiyorum.Konun başlığıyla senin yorumların arasında bir dünya fark var anladık cahil olabilirsin belki yaşın küçük belki hazımsızlığın söz konusu ama lütfen burda saçmalama.