GaLatasaray NasıL YeniLir ?

bende defansa iyi bir takviye yapılmalı eminim bütün taraftarda bunu istiyordur.

bence defansa iyi bir takviye yapılmalı eminim bütün taraftarda bunu istiyordur.

Söz konusu yeniLgi konusu oLunca FenerLi arkadaşLar zıpLamış Hemen :hhmanD Çünkü onları tek mutlu eden $ey bizim onLara mağlup olmamız :hhmanD

Bak Doğru Düşünmüşsün Ama Eksik var. Bizi MutLu Eden Sizin MağLubiyetiniz Ama Biz Yenersek=)

Başkası Sizi Yenince O Kadar MutLu OLmuyoruz:D

GaLasaray yeniLmez :durdurun

Söz konusu yeniLgi konusu oLunca FenerLi arkadaşLar zıpLamış Hemen :hhmanD Çünkü onları tek mutlu eden $ey bizim onLara mağlup olmamız :hhmanD

dai ama onun tadı çok güzeL oLuyor =)

EyvaLLah. Seni BiLdiğimizden, Rakip Taraftarın BöLümünde Rahatça Yazıyoruz Bizde.=)

..єЯDєM..;4558451' Alıntı:
Daha durun Ligin 2. haftası bu kadar iddaa ya gerek yok =))

VaLa ben ŞampiyonLuk için iLk iddaa ya girdim =)

2 paket MarLboro suna =)

Bu daha iLk !
Devamıda geLicek takımın gidişatına göre. . .

Konuya GaLatasarayLıLardan FazLa Diğer KLüp TaraftarLarının Yazması Da Dikkat Çekici =)

Burada Herşey YazıLır Ama Daha Maça 2 Ay Var =) O Zaman GeLsinde HeLe O Zaman Daha AyrıntıLı Konuşuruz O Konuyu Da =)

Hakan - Servet - Emre Güngör - Uğur

Oynarsa Yenilmeyiz.

Konuya GaLatasarayLıLardan FazLa Diğer KLüp TaraftarLarının Yazması Da Dikkat Çekici =)

Burada Herşey YazıLır Ama Daha Maça 2 Ay Var =) O Zaman GeLsinde HeLe O Zaman Daha AyrıntıLı Konuşuruz O Konuyu Da =)

Konuşuruz Kanka =)

SabırsızLıkLa bekLiyorum 25 ekimi =)

ula telefonu acmadin o gun kac kere aradim :D
herneyse gs bu sezon iyi bir hava yakaladi ama savunmasi gercekten ic acici degil ilerleyen haftalarda daha net degerlendirilebilir cunku sezon basi cok normal..

Geri