GaLatasaray NasıL YeniLir ?

Laz Sizde MağlUbiyete Bir ÖnhazırLık İzLenimi Seziyorum. Ne Dersin Doğrumu?:D

ÖnceLikLe Daha Transfer Dönemi Bitmiş DeğiL, Her An Herşey OLabiLir =)

Rasso'nun Kadıköy OLayına GeLecek OLursak Son YıLLarda O MaçLa İLgiLi En FazLa Umudu Taşıyorum, Bu Sene Bazı KLişeLer DeğişebiLir =)

Fenerbahçe'nin De SağLam Kadrosu OLması GüzeL, En Azından EzeLi RakibimizLe ŞampiyonLuk YoLunda Çekişmek, Sahip OLduğumuz Bence Türkiye'nin En Geniş KadrosuyLa Daha Da Keyif Verecek =)

MutLu Sona ULaşan Taraf OLacağımızı Düşünüyorum Sezon Sonunda =)

inşllh dediğin gibi olur realis =) yeter artık bu kadroylada bişeyler yaparız inşşlh fb deplasmanında ... =)

transfer sezonuı bitmeden iyi bir defans oyuncusa alınırsa kmse kollay kolay Cim Bomu yenemez

Rijkaard'Lı Neskeens'Li teknik kadroya güvencimiz tam ama defans anLamında G.Saray'ın seviyesini de inkar edemeyiz kLasik bir Türk takımı,yani ofansımız da defans gibi oLsa Avrupa'da fark yememek eLde değiL.. 5-1 Lik Leverkusen maçı kadrosuna bakarsak öyLe ama bugün takımın atak gücü inkar ediLemeyecek şekiLde Avrupa'nın önde geLen ofansLarından..
O yüzden ben her maçımız boL goLLü geçer diyorum..

edit: kanka i'm back yani.. :hhmanD

Rijkaard'Lı Neskeens'Li teknik kadroya güvencimiz tam ama defans anLamında G.Saray'ın seviyesini de inkar edemeyiz kLasik bir Türk takımı,yani ofansımız da defans gibi oLsa Avrupa'da fark yememek eLde değiL.. 5-1 Lik Leverkusen maçı kadrosuna bakarsak öyLe ama bugün takımın atak gücü inkar ediLemeyecek şekiLde Avrupa'nın önde geLen ofansLarından..
O yüzden ben her maçımız boL goLLü geçer diyorum..

edit: kanka i'm back yani.. :hhmanD

Hg De Kanka Keşke Biraz Daha TatiLde KaLsaydın Sanki Bünyeyi ResetLeyememiş Gördüm Seni De :) Hepsi Sakat Veya Formsuz OLsa Her Takım Kaybeder Sadece Bu OLay Bize ÖzeL Bir Durum DeğiL Ki :D

aa kanka şunu demek istiorm yani.. ne oLursa oLsun yediğimizden fazLasını atarız..
yoksa herıLd yani..

Ofansif Oynayan Takımları amacı zaten gol yememek değil yediğinden fazlasını atmak. Yani defansın dünyanın en iyi oyuncularından kurulu olsa dahi yine de gol yemeye mecbursun =)

Geri