Galatasaray Juninho yla anlaştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su transfer olmuşsa eğer gereksiz yere para bol heralde

Bi gelişme yok sanırım ? Bi fox kanalında gördüm bu haberi ama ondan sonra hiçbir kanalda ve gazetede bu konuyla ilgili bir haber görmedim? Yoksa yalan haber mi ?

jh7bxy.jpg

Bu Arada Doğum Tarihini De Yazayım 30 Ocak 1981 Yani 1 Ay Sonra 28 Yaşına Girecek OLan Bir Oyuncudan Bahsediyoruz...
Bu Adam Daha Kariyerinin Başında Demişsinde Bu Adamın Neresi Kariyerinin Başı?, AneLka Da Man. City'de İken De Bu Yaştaydı Ve AneLka Crouch'tan Daha KaLiteLi Ve Meşhur Bir Topçuydu Ve 27 Yaşında Fener'e GeLmiştir...
Şu Anda Peter Crouch Hangi Takımda Oynuyor BiLmiyorsun Sanırım Kanka Adam Portsmouth'ta Oynuyor...
Portsmouth Uefa'da Mıdır? ŞampiyonLar Ligi'nde Midir? Sen 10 Milyon Euro'yu Saydın Mı NasıL GeLiyor Görürsün Kanka Merak Etme Rahat OL :goz:

NicoLas AneLka Manc City HocasıyLa kavgalıydı ondan geLdi Türkiye'ye...
AsLında hedefi premier ligdi ama teklif gelmedi için de kendisine teklif sunun en iyi takım olan feneri seçti.
Ben şahsen Crouch'ın premier ligi bırakıpta tr'ye geleceğini sanmıyorum.
Ancak büyük düşüş yaşar öLe geLir zaten büyük düşüş yapıp gelen adamdan da hayır geLmez...

Ayrıca o adam 10 milyon euro etmez aLibaba...
Ne FutboLcuLar war eğer adamın performansı düşmese liverpool satmazdı o eLemanı bide bunun üstüne tr pek tercih ediLmeyen bir lig sadece güney amerikalılıar seviyor bu ligi nedense...
Tüm bunLar birLeşince yani gs vrouch zor gibi biLmiyorum

Meira transferini burda 2 gün önceden açmıştık GebzeLiyLe beraber diğer gün Fotomaç yazmıştı 1 hafta sonra anca transfer bittiğinde Galatasaray.org yazmıstı..Yani galatasaray.org bir transfer tam anlamıyLa bitip adam imzaya geLmeden kesinLikLe yazmaz..
Ama Juninho haberi bencede %90 baLon ..Bu arada geLmiyorsada Gs'nin aLamayacagından değiL LincoLn nedeniyLe istemediğindendir..Çünkü zaten yaşı 33'e geLdi + Bundan 2 sene önce evet dimiş ve transferin %95'ini tamamLadıktan sonra oLayLı derbi yüzünden geLmemişti bunu kendide açıkLamıştı zaten :goz:

Bugün dimi bu mal program ?
Bakalım bugün ne dicek i.neler.Hangi oyuncuyu galatasaraya transfer ettirecekler :)

Ehehe valla yalancı durumuna düştük.. Gerçi anlaşma bitti dedi ama..
Juninho gelene kadar konuyu kapatıyorum (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri