Galatasaray ile Dalga Geçtim

Ya bilip bilmeden konuşma be kardeşim..Adamı bu olaylar olmadan önce kadro dışı bırakın..Sözleşmesi sezon sonu bitecek diye tutuşun elinizden kaçıyo diye..şimdide kalkıp bana ribery olaylarından bahsetme..Herkes biliyo artık M.Topuz olayında nasıl döneklik yaptığını Kayserispor yöneticilerinin..bana burda Kayserisporu aklar gibi konuşma hiç..Rahat ol Ali Turan Devre arasında olmasada Sezon sonu bizdedir..

mayısta görürüz kim kiminle dalga geçiyo

Neyi Bilip Bilmeden Konuşacağım Kayserisporluyum Ben Bu işleri Yakından Takip Ediyorum Topuz olayında ne dönekliği Yapmış Kayserispor anlat Bakalım Sen ne Biliyorsun Topuzun Aziz Başaknı Arayıp Beni Alıyormusunuz Dediğini Azi Yıldırımın Ben Kayserisporla görüşüyorum onlarla anlaşırsam seni alacağım sen benden haber bekle dediğini daha sonra bjk lilerin gidip topuzla anlaşıp topuza forma giydirip açıklama yapmasınımı kayserispor başakanının biz fenerle görüşüyoruz ilk öncelik fenerin anlaşıllarsa topuzu fenere verceğiz dediğinimi recep mamurun dediği gibi topuzu fenere verdiğinimi neyi bilip bilmeden konuşuyorum söylermisin neyin ne olduğunu bilmeden ona buna laf atma ahkam kesme döneklik filan gibisinden kayserispor başkanı verdiği sözün arkasında durmuştur döneklik yapmamıştır
Ali turan Kayserispora Hiç Bilgi vermeden Gs ile görüşümüş Anlaşmış Kayserispora Şu ana Kadar Gs Tarafından resmi Talep Gelememiş Ali Turanı istiyoruz Diye Ali Turan Ben Sözleşme uzatmayacağım Diyor Kayseride sen bilirsin diyor şimdi ali turanı niye oynatalım onun yerine oynayacak futbolcu kimse onu oynatacağız alide oynamayacak bu kadar basit

Sen rahat ol 6 Ay Ayağına top değmeyen futbolcu gs çok faydalı olur

Ankaragücü'nden transfer atağı
A.A. 2 Ocak 2010

Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, 7-8 tane üst düzey yabancı futbolcuyla görüştüklerini söyledi.

Yurtgüven, yaptığı açıklamada Kulüp başkanı Ahmet Gökçek'in talimatıyla 7-8 üst düzey futbolcuyla transfer görüşmelerine başladıklarını ve ara transfer döneminde bu futbolculardan 2'sini kadrolarına katmayı hedeflediklerini söyledi.

Ender Yurtgüven, Kayserispor'da forma giyen ve Galatasaray'a transfer olacağı haberleri basında yer alan Ali Turan'la ilgili bir soruyu da, “Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği bütün futbolcularla biz de ilgileniyoruz” şeklinde yanıtladı.

Neyi Bilip Bilmeden Konuşacağım Kayserisporluyum Ben Bu işleri Yakından Takip Ediyorum Topuz olayında ne dönekliği Yapmış Kayserispor anlat Bakalım Sen ne Biliyorsun Topuzun Aziz Başaknı Arayıp Beni Alıyormusunuz Dediğini Azi Yıldırımın Ben Kayserisporla görüşüyorum onlarla anlaşırsam seni alacağım sen benden haber bekle dediğini daha sonra bjk lilerin gidip topuzla anlaşıp topuza forma giydirip açıklama yapmasınımı kayserispor başakanının biz fenerle görüşüyoruz ilk öncelik fenerin anlaşıllarsa topuzu fenere verceğiz dediğinimi recep mamurun dediği gibi topuzu fenere verdiğinimi neyi bilip bilmeden konuşuyorum söylermisin neyin ne olduğunu bilmeden ona buna laf atma ahkam kesme döneklik filan gibisinden kayserispor başkanı verdiği sözün arkasında durmuştur döneklik yapmamıştır
Ali turan Kayserispora Hiç Bilgi vermeden Gs ile görüşümüş Anlaşmış Kayserispora Şu ana Kadar Gs Tarafından resmi Talep Gelememiş Ali Turanı istiyoruz Diye Ali Turan Ben Sözleşme uzatmayacağım Diyor Kayseride sen bilirsin diyor şimdi ali turanı niye oynatalım onun yerine oynayacak futbolcu kimse onu oynatacağız alide oynamayacak bu kadar basit

Sen rahat ol 6 Ay Ayağına top değmeyen futbolcu gs çok faydalı olur

Ali Turan bi defa mal değil yeni Uefa yönetmelikleri futbolcuların köle gibi alıp satılmasına karşı artık..Bu yüzdende sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediği kulüp ile görüşebilir..Kayserispor buna ambargo koymak istiyor ve para kazanamayacağı içinde bütün suçu Ali Turan'a ve menajerine yüklüyolar şuanda..Bi oyuncunun sözleşmesi 1 sene içinde uzatmıyosan suç yönetimindir başkasının değil..Oyuncuda bu saatten sonra Kayseride kalmaz..Hadi Geçmiş olsun beş kuruş alamazsınız..İyi dolduruşa getirmişler sizi..

Terbiyesiz...

Sezon Sonunda ALi Turan'ı ELinizden Bedavaya ALdığımızda O Zaman Yüzünün ALacağı ŞekLi Görmek İçin SabırsızLıkLa BekLeyeceğim...

Sabret Hazirana Bişey KaLmadı Şurada, Sabret...

Kim Paranın Kölesi olmuş Kayserisporun Sözleşmeli Futbolcu Ali Turan Gs istedi Diye Futbolcu Almı Diyeceğiz Kayseriden Her İsteyen Takıma Futbolcu Versek Takımda kim Oynayacak Senmi Oynayacaksın Bu Takımda sonra
Her Şeyin Bir Bedeli var Alide Bu Bedeli Çekecek GS de Çekecek Kayserisporda Çekecek Bu saçma sapan Açıklamayı Yapan Yönetici Zaten Yiyeciği Fırcayı Yedi Fazlasıyla

Karşınızdaki Takım Kayserispor Riberiyi Elinden Kaçıranlarla Bunları karıştırma sakın

Kimse Kayserispor'a Laf etmiyor zaten,Kayserispor yöneticiLerini de savunmuyorsun peki neyi savunuyorsun??

6 ay sonra o futbolcuyu sizinle dalga geçe geçe armamız altına alacağız... Son gülen iyi güler demişler... Sen kimsin ki Galatasaray'la dalga geçme gafletini gösteriyorsun Galatasaray dalga geçerse düzün tersine döner senin... Ayrıca kimse sözleşmeli futbolcumuzu ayartıyorlar diye ağlamasın boştan yere... Kurallar açık ve net son 6 ayı kalmış futbolcu istediği kulüple görüşür....

Ayrıca futbolcu sözleşme yenilemiyor diye onu kadrodışı bırakmak da nasıl bir zihniyetse... Önüne gelen 1-2 hafta liderlik koltuğu gören kendini Türkiye'nin en büyük kulübü sanıyor sonra iş transfere gelince futbolcu kadrodışı bırakılıyor... Sonra biz köle ticareti yapmıyoruz deniliyor adama sorarlar peki ne yapıyorsun be adam?... Futbolcu Galatasaray'a gelmek istiyor, Galatasaray futbolcuyu istiyor sen tutmuşsun sözleşme yenilemeye çalışıyorsun sonra yenilemedi diye futbolcuyu kadro dışı bırakıyorsun... O adam senin malın değil ya sözleşmesi bitiyor adamın... Sonra pişkin pişkin biz büyük kulübüz diyorsun.... Görüyoruz bu uygulamardan büyüklüğünü....

mistan bu işleri iyi takip edememişsin galiba bak uefa transfer yönetmeliği 18/3 maddsinde ne der.
bir oyuncu sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala başka bir klüple görüşme yapabilir.
demekki neymiş evet futbolcu köle değil...

Görüşme Yapabilir Futbolcu Görüşme Yapınca Kulübü o Futbolcuyu Futbolcu istedi Diye verecek Diye Bir Madde varmı

Ali Turan bi defa mal değil yeni Uefa yönetmelikleri futbolcuların köle gibi alıp satılmasına karşı artık..Bu yüzdende sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediği kulüp ile görüşebilir..Kayserispor buna ambargo koymak istiyor ve para kazanamayacağı içinde bütün suçu Ali Turan'a ve menajerine yüklüyolar şuanda..Bi oyuncunun sözleşmesi 1 sene içinde uzatmıyosan suç yönetimindir başkasının değil..Oyuncuda bu saatten sonra Kayseride kalmaz..Hadi Geçmiş olsun beş kuruş alamazsınız..İyi dolduruşa getirmişler sizi..

Bizim 5 Kuruşta Gözümüz olsa Şimdi Dolduruşa Gelir Satardık Ali Turanı Biz Bilmiyormuyuz 6 Ay sonra Bedava Gideceğini

Bizim 5 Kuruşta Gözümüz olsa Şimdi Dolduruşa Gelir Satardık Ali Turanı Biz Bilmiyormuyuz 6 Ay sonra Bedava Gideceğini

Kendi Kendinize ÇeLişkiye Düşüyorsunuz... Madem Takım Kaptanı, Madem Bu Kadar ÖnemLi Oyuncu, Ankaragücü İşi Ne İş? Sanki Ankaragücü Size ALi Turan İçin 9 MiLyon Euro Ödeyecek, Bırakın Bu OrtaLığı Mehmet Topuz Transferindeki Gibi Kızıştırma AyakLarını, İşiniz Gücünüz 5 Kuruş Daha FazLa Kazansak Kardır Hesabında, FutboLcuyu MaL Gibi Görmekten Başka Bişey BiLmiyorsunuz...

Hadi Bunca Adam Size Karşı Antipati BesLiyor, Hadi DiyeLim Ki Herkes HataLı, Sadece Siz Doğrusunuz, O Zamanda Adama SorarLar Neden Kayseri Her Transferde ProbLemLer, SkandaLLar İçinde OLan Bir KLüp, Diğer KLüpLer HataLı, Tek Kayseri Doğru ÖyLe Mi? Hadi Oradan Be, Hadi Oradan..

Geri